- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Sörfőzés - csak óvatosan!
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsomx
tag
Nem CISCO vizsgám van (sajnos). Pontosan nem tudom mi a szerepe ezeknek a rétegeknek, ennyire nem mentünk bele. Inkább a gyakorlati dolgokat tanultuk, a PDH és SDH rendszereket, mobilok működésének alapjait (BCCH, börsztök... stb), műholdas cuccok, modulációk... szóval az alapok amivel ha valaki távközlési irányba megy tovább tud mit kezdeni.
-
-
Zsomx
tag
Köszönöm, majd szemezgetek akkor a könyvekkel :
-
Zsomx
tag
válasz Rypejakten #108 üzenetére
Köszönöm!
Furamód matekból sose voltam jó, fizikából már inkább (amit persze az érettségi nem mutat mert amit lehetett elrontottam ijedtemben...).greenity: én picit sem szeretem a matekot, minden lehetőséget megragadnék, ahol gyorsíthatom a folyamatot
proci985: Na igen... nem mondom, hogy sose próbáltam, de azt se hogy jól puskázok
[ Szerkesztve ]
-
Zsomx
tag
A nyugodtság miatt szeretnék albérletet. Tapasztaltabb TTIK-s ismerőseim javasolták, hogy első félév/évben inkább albi
Na igen, nekem is tudományosom van, de ilyen h determináns, integrál/derivál cucc, nem nagyon tud. Azt tudom h grafikus megjelenítőset nem szabad. Még a másodfokú egyenletmegoldást is nekem kell bepötyögni (ami nem baj, csak már annyiszor beleírtam, hogy már-már személyes bosszúhadjárat miatt is akarok olyat, amibe nem kell azt beleírogatni ). -
Zsomx
tag
Értem
Na a gólyatábor is már eleve macerás lesz, mert nem ihatok (nem antialkoholizmus, szimplán orvosi ok) és sok részeg infós meg természettudományos emberke veszélyesen hangzik
Hajtani fogok, de ahogy sokszor emlegetem, rettegek a matektól... de csak összekapom magam...
Most albérletet vadászok, hogy ne koliba keljen mennem. Van is pár jó, és egy különösen jó ahol infó mérnök a főbérlő Augusztus 8. a határidő beadni a kollégiumi felvételi kérelmet, szal addig jó lenne albérletet találni, vagy ha mégse akk még mindig be tudjam adni a kérelmet. Jaaj, tudom egy igen kicsi része de: milyen számológépet kell egyetemre venni? Mert nem hiszem, hogy a kis középsulisom megteszi ? Meg esetleg, hogy lehetne a kalkulusra ráedzeni? Vagy azt ott helyben kell majd nagyon tolni? -
Zsomx
tag
Köszönöm és a tippeket is. Programozgatok egy ideje, szóval annyira nem 0-ról indulok, de nyilván nem olyan matektudással írok, mint amit ott elvárnak. Amit és ahogy kikövetkeztetem és meg tudom csinálni, úgy írom meg. Volt Pascal, Basic (Dark Basic játékkreálós korszakomban), C, C++, JavaScript, PHP kevéske, C# ebből a C# a legfrissebb, de a többit is fel tudom idézni valamennyire. A matektól tartok, mert úgy sose kellett keményen neki álljak tanulni. Nem teljesen értem ezt a kredites rendszert, de majd gondolom elmagyarázzák mi is ez, és hogy működik.
-
Zsomx
tag
Feljegyezve szent írásnak A matektól félek rettenetesen. A többiből van egy annyi alapom, hogy ne 0-ról induljak (meg nyilván érdekel is, ha erre jelentkeztem). Programozásból önszorgalomból tanultam pár nyelvnek az alapját, és a C#-ba sikerült eléggé bele is ásni magam (és saját mércémmel úgy érezem, megy is a dolog, nyilván az egyetemen majd átértékelem ). De a diszkrét matek meg ilyenek.. na az para lesz
-
Zsomx
tag
Én azért nem programtervezőre akartam menni, mert valami gyakorlatias programozást szerettem volna. Plusz a szakközepem (és már a szakmám is) a villamosmérnökire készített elő. De programozni régóta gyakorlok, magamtól sokkal többet tanultam (és szeretem is mellesleg) mint a suliban és így a villamosmérnök és a progterv közt ez a szak tűnt átmenetnek valamennyire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hegesztés topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Ukrajnai háború
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- DJI FPV Fly More Kit - 2 akku - 3-as töltő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- DJI Mavic 3 Classic drón RCN1 távirányítóval - 4/3" Hasselblad kamera +táska +töltő
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben