- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Sörfőzés - csak óvatosan!
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
A ponthatár dolog előtt én is értetlenül állok. Itt is lehetne magasabb, mert közel sem egy sétagalopp.
Azt már megénekeltem párszor, hogy mekkora szerencsém volt. Nálunk pl általános suliban is tanították a programozást infó órán. Na én meg akkor nem figyeltem, pedig...
A középsulis elvárásokkal meg szvsz. kerülj tisztába egy egész kicsit. Az egy dolog mit várhatnak el és egy másik, hogy mit várnak el. Egyrészt már középsuliba is úgy jelentkeztem, hogy választani kellett "szakirányt." Ez hozta magával a heti 8 infó órát, és betyárul megtanultunk programozni. Ez alatt nem feltétlen az x nyelvet értem, hanem a gondolkodásmódot. Mindezeknek hála fősulin első félévben egy könyvet sem nyitottam ki, programozás ötös. Másrészt szintén középsuliban voltak már néhányan akik matek órán az osztály másik fele előtt járva deriváltak, meg integráltak vígan. Tehát simán elvárható, hogy tanulj meg programozni középsuliban. A felsőoktatásban ne azzal kelljen vacakolni, hogy mi az a ciklus (pedig megteszik, az első félév erre megy rá), hanem ennél feljebb lépve ismertetnek 5-6 olyan programozási nyelvvel, amelyek jó esetben szerepelnek az álláshirdetések elvárások rovatában felsorolt ~ 20 között.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hegesztés topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Ukrajnai háború
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- További aktív témák...
- DJI FPV Fly More Kit - 2 akku - 3-as töltő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- DJI Mavic 3 Classic drón RCN1 távirányítóval - 4/3" Hasselblad kamera +táska +töltő
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben