- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
ez csak egy potenciális meghibásodási lehetőség... az említett dolgok csak az ember kényelmét (nem kell szétszedni ahhoz h a biztit kicseréld) ill. a készülék megóvására lennének kimondottan jók (t.i. az elektronikai készülékek egyik legnagyobb ellensége a meleg másik meg a por, mivel a meleget "megfogja")!
-
kukszika
újonc
nemtudom mit sirtok hogy nincs rajta hütöborda meg h a biztositék nem lóg ki belöle ezt nem hülye emberek tervezték nyilván birni fogja a kiképzést kivan az találvahaggyatok helyet neki körbe és ne rakjátok fütötesthez radiátorhoz konvektorhoz tul közel...
-
odani
tag
Üdv!
Tényleg nem lehet a távirányítóról váltani a bemenetek közt? Pedig ez lenne az igazi okosság...
-
jookomak
őstag
Kíváncsi lennék, hogy szól, mondjuk egy ilyen Onkyo egybe-rendszerhez képest. Ha tippmixelni kéne, én azért inkább onkyo-ra fogadnék.
-
samfishR
senior tag
válasz
Thunderzolee #6 üzenetére
miért? biztos van még abban a ládában erő, csak valamiért nem akarja kiadni magából. akkor bizony más eszközökhöz kell folyamodni!
-
-
zolikaDB
veterán
A Z2300 tényleg brutális, a Z5500 pedig ezt is übereli. Voltak, akik mondták, hogy ennek a kezelőpanele butább, kvázi visszalépés az elődhöz képest, én kipróbáltam, szerintem ez is egyértelmű.
A régieken van borda, az újakon nincs. Én tkp azt tapasztaltam, hogy ennek pofára ugyanaz a subládája, mint a Z623-nak. Nekünk ez utóbbi van, a belemet nem rázza ki a basszus (sajnos, főleg Z2300 után hiányzik), de tény, hogy szebbek a mélyek.
Itt, Németországban 329 euró a MM-ban. -
samfishR
senior tag
hát tegyél rá egy kicsit a 30Hz-re equalizerrel!
-
proci985
MODERÁTOR
az eléggé vicces egy rendszer volt. x-fivel hallottam ismerősnél, fél órát nézegettem a beállításokat, hogy nincs e valami nagyon elkatlibrálva. nem volt
cikkhez: köszi a leírásért.
a hűtés sajnos minden esetben probléma, amikor az erősítő nem tud rendesen szellőzni. nekem egy genius swhf2500 sült meg ugyanígy.
amikor megsült a genius, nem véletlenül csak olyan rendszert néztem, amihez volt rendes méretű erősítő. na így lett onkyom, diszkrét erősítővel (és soksok bemenettel), normális távirányítóval és kiegyensúlyozott szatelitekkel
.
aztán, cserélhető fuset én elég ritkán láttam hangfalakon. a zachry páros ilyen a szobámban, de azok régiek is, meg nem is ebben a ligában játszanak.
-
tDr1v3r
veterán
Nem rossz, mennyibe fájt?
-
Az érdekes, hogy kevés a mély. Nekem egy Z-2300-hoz volt szerencsém, annál pont hogy nagyon sok volt. A szatelitekről meg inkább nem nyilatkozok, mert a bögreszett-fanok leszedik a fejem már ezért a mondatért is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged