Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
ez csak egy potenciális meghibásodási lehetőség... az említett dolgok csak az ember kényelmét (nem kell szétszedni ahhoz h a biztit kicseréld) ill. a készülék megóvására lennének kimondottan jók (t.i. az elektronikai készülékek egyik legnagyobb ellensége a meleg másik meg a por, mivel a meleget "megfogja")!
-
kukszika
újonc
nemtudom mit sirtok hogy nincs rajta hütöborda meg h a biztositék nem lóg ki belöle ezt nem hülye emberek tervezték nyilván birni fogja a kiképzést kivan az találvahaggyatok helyet neki körbe és ne rakjátok fütötesthez radiátorhoz konvektorhoz tul közel...
-
odani
tag
Üdv!
Tényleg nem lehet a távirányítóról váltani a bemenetek közt? Pedig ez lenne az igazi okosság...
-
jookomak
őstag
Kíváncsi lennék, hogy szól, mondjuk egy ilyen Onkyo egybe-rendszerhez képest. Ha tippmixelni kéne, én azért inkább onkyo-ra fogadnék.
-
samfishR
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
miért? biztos van még abban a ládában erő, csak valamiért nem akarja kiadni magából. akkor bizony más eszközökhöz kell folyamodni!
-
-
zolikaDB
veterán
A Z2300 tényleg brutális, a Z5500 pedig ezt is übereli. Voltak, akik mondták, hogy ennek a kezelőpanele butább, kvázi visszalépés az elődhöz képest, én kipróbáltam, szerintem ez is egyértelmű.
A régieken van borda, az újakon nincs. Én tkp azt tapasztaltam, hogy ennek pofára ugyanaz a subládája, mint a Z623-nak. Nekünk ez utóbbi van, a belemet nem rázza ki a basszus (sajnos, főleg Z2300 után hiányzik), de tény, hogy szebbek a mélyek.
Itt, Németországban 329 euró a MM-ban. -
samfishR
senior tag
hát tegyél rá egy kicsit a 30Hz-re equalizerrel!
-
proci985
MODERÁTOR
az eléggé vicces egy rendszer volt. x-fivel hallottam ismerősnél, fél órát nézegettem a beállításokat, hogy nincs e valami nagyon elkatlibrálva. nem volt

cikkhez: köszi a leírásért.
a hűtés sajnos minden esetben probléma, amikor az erősítő nem tud rendesen szellőzni. nekem egy genius swhf2500 sült meg ugyanígy.
amikor megsült a genius, nem véletlenül csak olyan rendszert néztem, amihez volt rendes méretű erősítő. na így lett onkyom, diszkrét erősítővel (és soksok bemenettel), normális távirányítóval és kiegyensúlyozott szatelitekkel
.aztán, cserélhető fuset én elég ritkán láttam hangfalakon. a zachry páros ilyen a szobámban, de azok régiek is, meg nem is ebben a ligában játszanak.
-
tDr1v3r
veterán
Nem rossz, mennyibe fájt?

-
Az érdekes, hogy kevés a mély. Nekem egy Z-2300-hoz volt szerencsém, annál pont hogy nagyon sok volt. A szatelitekről meg inkább nem nyilatkozok, mert a bögreszett-fanok leszedik a fejem már ezért a mondatért is.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)