- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a baj, hogy egyelore csak A-t es B-t lattam, pedig egyre inkabb ugy nez ki, hogy a C lenne a jo: az egymagos atom elmegy venti nelkul (az A nem) es van hozza tap is.
Nekem úgy tűnik menne az A is passzívan. Alapozom ezt arra hogy ha tényleg kisebb az összfogyasztása mint gclf2-nek (igaz, azt nem picopsu-n át mérték), akkor ezzel arányosan a melegedése is. Márpedig ekkora teljesítményhez ez a borda hatalmas. Én rendelkezem gclf-el és gclf2-vel is...utóbbin cseréltem hűtést is, és tudom mennyire melegednek ezek és milyen körülmények közt. Ezek alapján bőven elégnek tartom ezt a hűtést rá. Valószínűleg forró/meleg lesz (két noctua chipsethűtőt simán felforral a gclf2), de tökéletesen menni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- !Akció! - Beépíthető erősítő modul ( Plate amplifier) 250W RMS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest