Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pulyka jocó: Jogos, az iNeW V3 valójában MT6582-es és nem MT6572-es, javítottam. :R

DroiDMester: Azzal együtt, hogy várható volt a megmondóemberek magas hányada egy ilyen blogbejegyzés után, és eredetileg fogadkoztam, hogy egy megmondóembernek sem reagálok egyetlen hsz.-ére sem, az esetedben kivételt teszek.

Volt SGS3, SGS4, LG G Flex és G2 is a kezemben, és nem két percre. Amiben én a ZP998-ast gyengébbnek éreztem, az a GPS, és ez tényleg nagyon fájt. A kijelzője, sebessége, tudása ott van a G2 körül. Ezzel együtt 90e Ft-ért nem vennék G2-őt sem...

A kevésbé kultúrált megmondóembereknek: Ahogy le is van írva, a ZP998 nagyon is minőségi készülék. Nem recseg, nem ropog, nagyon jól van összerakva, a kijelzője szuper (ismét: 5,5" FHD, IPS, azért ilyen árért ez nem éppen általános), a sebessége nagyon jó (és nem, nem csak az Antutu-ban, ez is benne van a cikkben, csak el kéne olvasni...), fagyni soha nem fagyott, szoftveres gondja nincs, és ugye nagyon sok dolgot lehet a mély lelkivilágában macerálni), a kamerája is bőven várakozáson felül teljesített, és ráadásul van dedikált kamera gombja, amit én személy szerint nagyra értékelek...

A szoftveres mókolás volt a legjobb beszólás, különdíj jár érte. A gyári ROM-okkal is nagyszerűen működött a telefon (a GPS ott sem, az más tészta), én kiváncsiságból raktam fel főleg a custom ROM-okat, meg egy-két extra miatt. Tettem ezt eddig is és ezután is. Ha nem akarnék a szoftverekkel "mókolni", akkor iPhone-t vagy Lumiát vettem volna, pont azért szeretem az Androidot, mert szabad kezet ad a mókoláshoz... :(((

Félreértés ne essék, minden kultúrált hangnemű és tartalmas kritikát szívesen fogadok, csak az "ennyiért vehettél volna XY-t is", meg "fostaliga MTK" szintű kommentek kimerítik a trollface színvonalat...

Új hozzászólás Aktív témák