Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulyka jocó: Jogos, az iNeW V3 valójában MT6582-es és nem MT6572-es, javítottam.
DroiDMester: Azzal együtt, hogy várható volt a megmondóemberek magas hányada egy ilyen blogbejegyzés után, és eredetileg fogadkoztam, hogy egy megmondóembernek sem reagálok egyetlen hsz.-ére sem, az esetedben kivételt teszek.
Volt SGS3, SGS4, LG G Flex és G2 is a kezemben, és nem két percre. Amiben én a ZP998-ast gyengébbnek éreztem, az a GPS, és ez tényleg nagyon fájt. A kijelzője, sebessége, tudása ott van a G2 körül. Ezzel együtt 90e Ft-ért nem vennék G2-őt sem...
A kevésbé kultúrált megmondóembereknek: Ahogy le is van írva, a ZP998 nagyon is minőségi készülék. Nem recseg, nem ropog, nagyon jól van összerakva, a kijelzője szuper (ismét: 5,5" FHD, IPS, azért ilyen árért ez nem éppen általános), a sebessége nagyon jó (és nem, nem csak az Antutu-ban, ez is benne van a cikkben, csak el kéne olvasni...), fagyni soha nem fagyott, szoftveres gondja nincs, és ugye nagyon sok dolgot lehet a mély lelkivilágában macerálni), a kamerája is bőven várakozáson felül teljesített, és ráadásul van dedikált kamera gombja, amit én személy szerint nagyra értékelek...
A szoftveres mókolás volt a legjobb beszólás, különdíj jár érte. A gyári ROM-okkal is nagyszerűen működött a telefon (a GPS ott sem, az más tészta), én kiváncsiságból raktam fel főleg a custom ROM-okat, meg egy-két extra miatt. Tettem ezt eddig is és ezután is. Ha nem akarnék a szoftverekkel "mókolni", akkor iPhone-t vagy Lumiát vettem volna, pont azért szeretem az Androidot, mert szabad kezet ad a mókoláshoz...
Félreértés ne essék, minden kultúrált hangnemű és tartalmas kritikát szívesen fogadok, csak az "ennyiért vehettél volna XY-t is", meg "fostaliga MTK" szintű kommentek kimerítik a trollface színvonalat...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Avagy hogy jutottam oda, hogy egy kínai nyolcmagos telefont vásároljak, miként éltem vele, majd hogy szakadt meg kapcsolatunk...
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opera böngésző
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest