Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanlee
őstag
Tudom, ez ilyen first world problem. Ez majdnem olyan, hogy az Avis azert nem veszi at automatikusan az ADAC oldalan foglalt autohoz az adatokat, mert valakinek az IT oldalon ezt meg kellene oldania, igy mindig egyenkent begepelgetik az adataimat, habar be vagyok regisztralva naluk es minden adatom friss. Evi egyszeri foglalaskor ez nem szamit, de nekem volt ugy hogy hetente 2 alkalommal is lement ez a procedura es a mai vilagban ha valami automatizalhato, akkor legyen automata. Nekem is meg az ugyintezonek is megtakarit par percet, eves szinten akar egy orat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest