Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanlee
őstag
Tudom, ez ilyen first world problem. Ez majdnem olyan, hogy az Avis azert nem veszi at automatikusan az ADAC oldalan foglalt autohoz az adatokat, mert valakinek az IT oldalon ezt meg kellene oldania, igy mindig egyenkent begepelgetik az adataimat, habar be vagyok regisztralva naluk es minden adatom friss. Evi egyszeri foglalaskor ez nem szamit, de nekem volt ugy hogy hetente 2 alkalommal is lement ez a procedura es a mai vilagban ha valami automatizalhato, akkor legyen automata. Nekem is meg az ugyintezonek is megtakarit par percet, eves szinten akar egy orat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- E-roller topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Borderlands 4
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox Series X|S
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest