Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zone
őstag
Ez tényleg jó volt, kösz az ajánlást! Tudtam, hogy ismerős a robot hangja, és a stáblistánál látom, hogy Kevin Spacey

Nekem ezek is tetszettek:
The Sunset Limited (2011), Primer (2004)The Man from Earth (2007) - gondolom sokaknak nem kell bemutatni
Exam (2009) - több a szereplő, de egy helyszín
Buried (2010) is jó, egész elképesztő, hogy egy másfél órás filmet meg tudtak egy ennyire kis térben csinálni, csak a vége nem tetszett.. de ugyanígy jobb befejezést vártam a nem olyan régi 10 Cloverfield Lane és Swiss Army Man esetében is. -
BoB
veterán
Megnéztem, jó volt.
-
Végigszenvedtem a filmet, de szánomra annyi benne a logikai hülyeség, hogy az egész unalomba fulladt. Gyakorlatilag az összes lényeges momentumot felsorolja a bejegyzés. Nem jött be, na.
-
marositech
senior tag
Nekem tetszett a film, végre egy üde színfolt a "nemhorror" szörnyes filmek kategóriájában.
Nagyon jó a koncepció amit a film lead, de magával hordozza a butaságot is.
Egy CI-t (cochlear implant) érdekes lenne megbruherálni, kb. olyan szinten áll, hogy egy Patek Philippe órára rátennénk egy led kijelzőt.
Tudom filmes izék...
Amúgy meg a szörnyeket biztos vagyok benne, hogy nagyon "EZ" módon meg lehet ölni. Sőt levadászni.
Csapdaként egy fél tucat taposóakna köré teszünk egy ébresztő órát. Problem solved.
-
Mokó
aktív tag
Nem kedvelem ezt a "horror" szerű műfajt,egy ebéd utáni filmnek simán elment.Nyilván több sebből vérzik,de melyik film nem manapság?
-
Redneck
nagyúr
Egynek elment, de sajnáltam én is a sok logikátlan faszságot. A színészek (akik egyébként házastársak és együtt készítették a filmet) nem voltak rosszak, a fényképezés és a hangok jók, egyébként nem egy nagy eresztés. Inkább megnézem huszadszorra a Jeleket.

Samus:
Az egyik legnagyobb, imádom!
-
Csapoati
nagyúr
Kb minden ilyen jellegű filmet ízekre lehetne szedni. Nekem tetszett, valami szokatlan is volt benne legalább.
-
-
Még az 5 percet is megspóroltam.
Jó vagyok vagy jó vagyok? -
mickemoto
őstag
Volt balszerenycsém megnézni a filmet három részletben mivel kétszer elaludtam rajta, de filmek terén mazohista vagyok így kín keservesen végig néztem és végül rájöttem hogy kár volt.

-
Köszönöm ezt az írást. Nem terveztem megnézni, de így a leírásod alapján már biztosan nem is fogom.
Spóroltam 85 percet

-
FLATRONW
őstag
Nem volt ez rossz film, bőven nézhető a hibái ellenére is.
A szöges jelenet tényleg fúra volt, de a fő idióta a kislány volt.
A film elején mosolyogva odanyomja a kisfiú kezébe az űrhajót, ahelyett, hogy kézen fogva kiviszi magával.
Miután a szörny a hallókészülék miatt kiütötte a kukoricatároló oldalát, már le kellett volna esnie neki, hogy ami neki fáj, az a szörnynek is fáj. Ahelyett, hogy az autóban visszakapcsolja a hallókészüléket, inkább hagyta, hogy az apja feláldozza magát. -
Elkezdtem nézni. Én is kiakadtam az elején az űrhajós jelenetnél, de akkor látom ez később sem változik.
Én már itt leraktam, és megnéztem helyette a Rampage-t, ami látványnak jó volt, de azt sem a sztori vitte el a hátán. Nem mint a Marrowbone. Na az komoly volt.
-
Nekem kifejezetten teCCett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- eBay
- LEGO klub
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Tudom filmes izék...