- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HalfDemon
csendes tag
Az elem dolog kifejtése hasznos volt, tényleg. Ezt, így nem is gondoltam volna.
Újabb kérdés következik: mi az akadálya a Uboot-ra valo áttérésnek, és arra építésnek?
(Kérdem ezt úgy, hogy max közepes linux felhasználó vagyok, és 4. napja klappolt össze minden a Zipitem használatához) -
HalfDemon
csendes tag
Igazából arra gondoltam, hogy lehetne csinálni egy „nem szakmai” kiadást, alapfunkciókra, ami aztán hozzáértő kezekben tetszőlegesen bővíthető.
(video/mp3/képnézés/im/web/webrádió/óra/e-book reader meg ami a halandóknak fontos.)
Mert még Zdanee amúgy teljesen csúcs kiadásából is alapból a ssh parancs az, amit komolyan tudok használni, pedig én relativ kocka vagyok.
Viszont, ha áttérnénk a blob ra, akkor lehetőség lenne tényleg 0-rol felépíteni egy „zipit for humans” rendszert, ami lehet, nem lenne teljesen egyszerű, de attól még sok sikerélményt adna. És egy olyan rendszert, amit „akár az asszonynak is oda lehetne adni”.
// Az, hogy elfelejti a idő-t, az üzemszerű működés amúgy? // -
HalfDemon
csendes tag
-
HalfDemon
csendes tag
A nettem lassusaga miatt + kell kerdeznem: torrent nem lesz belole?
Mas, van egy olyan problemamam, hogy felirom a rendszert a memoriakartyara, el is indul meg minden, aztan lealitom (halt-al) es legkozelebb mar nem indul, "lefagy". Ha ujbol felirom, akkor megint jo.
"Eredeti sidetrack"-al probaltam eddig. Masnal is volt mar ilyen? Es ha volt, hogy oldotta meg? -
HalfDemon
csendes tag
Én meg várom a csaladi kassza feltöltödését, hogy vegre kapjon memoriakartyat a kis draga ^^
És, most kiderult, kell egy olyan alkalmazas is, ami fullra rakja a kepernyovilagitast es homogen feherre teszi. - zseblampa. ^^ -
HalfDemon
csendes tag
Nem tudom, nálam nem látszanak a „offline” emberek, de lehet, nem is kell. Hát értek én a msn-hez?
Persze, lehet, usermanuált kellene olvasnom, de igazából nem fontos, mert nem akarom alaprendszeren hagyni. (btw, csak gondoltam, követem a nyafogó divatot ^_^)
Viszont, az alaprendszerben nincs () (zárójel)? Defura. Vagy csak még én nem találtam meg. :/ -
HalfDemon
csendes tag
Nah, megjött a kis drága, (thx zdanee) de izé… ez a kis nyomorult nem importalja alapból a msn contact listemet? Kinyíromfeldarabolom!
Vagy inkább teszek rá linuxot. ^_^ Majd az feldarabolja.
Linux fejleszök: contactlistas msn kell a csomagba. Mert az fontos.
Meg kellene skype is. -
HalfDemon
csendes tag
És akkor a levágom a dugót, és rádrótozom a végére (es esetleg használok szigetelőszalagot is) megoldásnál még nem is járunk. ^_^
-
HalfDemon
csendes tag
En mondjuk meg vagyok gyozodve rola, hogy a "kepernyonek megfelelo avi"-kat siman le tudja majd jatszani. (3650-esemre is volt "avi lejatszo"
Szoval, mint a cikkben is irva volt, ez mindenre jo, csak kicsit kenyelmetlenul, es kompromiszumokkal.
(Es mire nem eleg a szamitasi tejesitmeny, azt megcsinalja a othoni ssh-val elert gep. -
HalfDemon
csendes tag
En remelem hogy meg egy "magyar Zipit" forumot/lapot is osszedobhatunk.
Mert biztos van, akinek jol jonne akar forditasok kepeben a segitseg. Jo marketingel ez a kutyu lehetne "a magyar valtsagban a IT megmento."
Es ha megsem, ebresztooranak, amire ra lehet kotni a hifit, meg midig elmegy. -
HalfDemon
csendes tag
1, azaz egy darabra en is vevo vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan E olvasó..
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest