Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
nem unod meg a folyamatos 'szaralinukszszaralinukszfosalinuksz' mantrat? ha nem tetszik, nyugodtan tegyel ra windowst
Én csak egy egyszerű kis gépet szerettem volna, amin van egy FTP szerver és egy torrent kliens, gondoltam ez nem nagy dolog
jol gondoltadDe arra azért nem gondoltam volna, hogy két napot szopok azzal, hogy egyáltalán net legyen rajta
es ennek nyilvan az egyetlen oka az hogy szaralinukszfosalinux, ugye?És akkor még csodálkoznak a linuxosok, hogy nemhogy nő, de csökken a linux népszerűsége.
a Linux nepszerusege nagyon gyorsan no, a nagyobb oprendszerek kozul egyedul a windowse csokkennincs egy épkézláb leírás semmihez sem
rengeteg leiras van mindenhez, es ellentetben a windows helpjevel meg problemamegoldojaval ("be van dugva a kabel? IGEN akkor sajnos nem tudunk segiteni a problemajan")
ha valami oknal fogva a gepeden nincs fent a man, akkor meg elarulok egy naaaagy titkot: a google.com oldalon beirva azt, hogy mit keresel, egy csomo olyan oldalt fog kilistazni, ami azzal foglalkozik, bizonyam! [link]mint 10 évvel ezelőtt szövegesen kell benne csinálni
szovegesen IS LEHET. senki nem kotelez ra. amugy meg pl. egy KDE4 beallitopanelen kb. tizszer annyi minden tudsz beallitani es tokeletesen testreszabni, mint amit windowson barmikor is elerhetsz a tucatnyi registry-buzerator tweak programmalég két napot szánok rá és ha nem megy, akkor eladom a francba
szerintem sokaknak lesz hosszu a kovetkezo ket ejszakaja, aztan indulhat erte a licitegyebkent a konkret problemahoz kapcsolodoan: az iwconfig onmagaban nem tud WPA-ra kapcsolodni, kell hozza a wpa_supplicant is. de mivel nem nagyon szoktam parancssorbol kapcsolodni (sokkal egyszerubb a kb. ket klikkel grafikus feluletrol elerheto megoldas), nem tudtam fejbol, sry...
-
Szabaka
tag
ctrl_interface=/var/run/wpa_supplicant
ctrl_interface_group=0
ap_scan=1network={
ssid="my_network"
proto=RSN
key_mgmt=WPA-PSK
pairwise=CCMP TKIP
group=CCMP TKIP
psk="secret_password"
}Nekem ezt kellett írni a konfig fájlba.
A többit akár ki is törölheted belőle, hogy ne zavarjon, de inkább csak rakj a felesleges sorok elé egy #-ot.
A konfig file-t, mint írtam a wifis progiból éred el, úgy, hogy a progi indulása után megadod neki, a 8-as számot, mint menu-t. Az a WPAConfig.
amit beírtam, és az idézőjelek közt van azt átírod a te hálózatod nevére, és jelszavára.
Nem emlékszem, tieden is WPA2/PSK van?
enyémen igen, ezért ez működött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 2042
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest