Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
Mikrofon nincs, de bal oldalt a Jack csatin van neki láb és a rendszercsatin is tud elméletileg fogadni. Aktív hűtés természetesen nincs, de a gép nem melegszik, maximális terhelés mellett is szobameleg marad, hosszú idő után is. A kijelző 180 fokig nyílik. Nekem last.fm ébresztőórának van befogva, a dclock megy előtérben, este egy script lecsavarja a fényerőt, hogy éppen lássam a sötétben, reggel ezt visszaállítja, az ébresztést a cron alapján a lastBASH végzi (last.fm kliens), az inboxomat pedig negyed óránként átnézi egy másik script és ha a whitelist-ben szereplő feladótól jön valami, mpeg123-al lejátszik egy jelzőhangot.
-
Szabaka
tag
Kicsit lehet, hogy össze-vissza lesz, de az első láb a csatlakozón MIC bemenet. Szóval sztem gyárilag nincs benne, de megoldható bütyköléssel (akár fixre beforrasztani egyet).
Aktív hűtés tuti nincs. Kép
A töltő szerintem szabványos. a képen a fehér kábel.
Remélem segítettem
(leendő tulaj
)
Pin Number Pin Name Description
1 MIC_IN Microphone input
2 ANALOG GROUND Ground pin connected to Audio chip analog ground plane
3 LOUT_FILT Left Output 1(Line or Headphone)
4 ROUT_FILT Right Output 1(Line or Headphone)
5 HPDET_CON Headphone Plug-In Detection
6 HP_ANALOG Headphone Remote Control Signal
7 DOC_INT# Docking Station Detect
9 DC_DOCK Docking Station Power Input (5V 1A (5W))
10 DC_DOCK Docking Station Power Input (5V 1A (5W))
12 VBUS USB Charge Input Voltage
13 USB_C_D- USB Bus Data -
14 USB_C_D+ USB Bus Data +
16 V1_8_MEM 1.8V Power
17 V3_3_IO 3.3V Power
18 V3_3_IO 3.3V Power
20 CIF_PIXCLK Camera Interface Pixel Clock used by the quick capture interface to clock pixel data into the input FIFO. Cannot exceed ¼ of CIF_
21 CIF_CLKIN Camera Interface Programmable Clock Output used by the imaging sensor
23-30 CIF_DO-D7 Camera Interface Data Bus
31 CIF_STANDBY Camera Interface Power Management
32 CIF_RST Camera Interface Reset
33 PXA270_SDA I2C Data – Serial Data/Address bus
34 PXA270_SCL I2C Clock – Serial Clock
35 CIF_VSYNC Camera Interface Frame start or alternate synchronization signal used by the sensor to signal frame readout or for external Vertical Sync
36 CIF_HSYNC Camera Interface Line start or alternate synchronization signal used by the sensor to signal frame readout or for external Horizontal Sync
8,11,15,19,22, 37-40 DIGITAL GROUND System Ground
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest