Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Oldmobil

aktív tag

Egy kis status update:
    -A hét végén elvégeztem a mechanikai munkák nagy részét, az előlap hátából ki kellett marni egy részt, hogy beférjen az LCD, ez jó kis meló volt, nem lett szép, de szerencsére nem a látható részen van, hanem belül.
    A hátlapra vágtam lyukat ventillátornak (nem biztos, hogy kell, majd meglátjuk, de utólag sokkal bosszantóbb szétszedni az egészet) és kivágtam a műszerházba építhető RJ45 aljzat helyét is, plusz fúrások egyebek.
    -Lett táp: egy külső hdd ház 5V/2A+12V/2A tápja, de itt bent fog lakni a házban, hogy kevesebb legyen kint a kábel. Elkészült a power gomb is, ami a 220V-os oldalt szakítja meg.
    -Elkészítettem az előlapi gombok vezetékezését, becsavaroztam a Pi-t a ház aljába.

Következő lépés lesz, hogy kipróbálom az USB hub-ot és a hangkártyát, illetve lehet, hogy egy másik PATA-usb konverter lesz a CD-hez, mint ami a cikkben van, ezt is meg kell néni, hogy megy-e jól, ha ezek is rendben lesznek, akkor véglegesre építem a készüléket és a további programozást már a végleges hardverrel csinálom.

Új hozzászólás Aktív témák