Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
malwy
senior tag
Személyes tapasztalatokról tudok beszélni, mert mostanában volt egy kisebb hadműveletem integrált és live 5.1 terén.
Nekem a SB0220 típus van, és ezt hasonlítottam össze a Gigabyte Ep45-DS4-en lévő ALC888-al. (A drivere a live-nak a KX, integráltnak pedig a realtek honlapján fellelhető legfrissebb)Előbbin több hangszín, basszus, nagyobb kakaó. Integrált pedig kicsit tisztább magas tartományban, illetve driver szinten kicsit jobb. Jelenleg live-ot használom, de szerintem az átkerül a letöltős gépbe, és akkor mindkettő gépben egy hasonló minőségű zajkeltő lesz. Mert az tuti, hogy egy rendes hifihez képest csak csörömpölnek. (AKG K 242HD)
#20) NeoExDeath: Egyik előny, hogy zeneszerkesztés, DJ-zés közben, illetve hangfelvételnél nem lesz lag.
Másik, hogy a windows hangkeverője nem dobálja át különböző frekikről ide-oda, illetve nem nyirbálja, nyúl bele a hangszínébe. Ettől teljesül a címben említett érintetlen zene.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Avagy a Windows Mixer kikerülése
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest