- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
válasz
#32839680 #101 üzenetére
mondjuk sosem értettem, hogy miért nincs szaturáció állító csúszka, amivel legalább szoftveresen lejjebb tudnám venni a színek erősségét
erre mit mondjak?! bizonyíték arra, h sose volt kezedben samoledes teló...
S2 óta ez elérhető, ami több mint 2 évet jelent. najó nem méltatom a helyzetet, mki tudja h a sony rajongókon van a legnagyobb szemüveg....
-
RaveForce
veterán
Trollkodj csak.. A triluminos kijelző lenyomja az amoledet és a többit is. Amit teszteltek itt az oldalon a Z Ultránál csak áradoztak róla. El is mondták miért jobb mint a többi.
magyarul még nem láttad. grat.
Tudod mi a vicc? A gagyi műanyag szappantartó formájú anyaghasználat, a túlszaturált kijelző ami be is ég, na meg a túlárazott készülékek amik mind ugyanolyanok.
a vicc, h a sony ugyanúgy müanyagbol gyárt, okoska.
a tulszaturált kijelzó, amit birka módján bégetsz, több lépcsöben lehet állítani lejjebb is. tehát kapufa
Az s4 zoom is egy hulladék és az aktív is amibe csak tft van..
az active kijelzője reggelire eszi a sony összes kiejlzőjét
Savanyú a szőlő, hogy a Sony a legjobb.
ez annyira gáz, h akár aláírás is lehetne
-
RaveForce
veterán
retartdált dolog egy kijelzőről olyan videőt nézni ami más kijelzőn ölt testet. ebbe nem mennék bele.
másrészt, a gyönge felfogásúaknak mégegyszer: láttam ezzel a technológiával TV-t. magyarul: a technológiát maximálisan kihasználó eszközt. ha nem érted meg most se, én többet nem szenvedek ezzel. -
RaveForce
veterán
egy dolgot mondok. nem láttam még a készüléket, de láttam Trilluminos milla fölötti sony TV-t. A sony embere bevallotta, h a tavalyi készüléküknek szebb a képe, amikor mondtam h, most ezzel akarják lenyomni a mobilipart, mert nem fog sikerülni... tehát ha tv-ben ilyen a technológia, akk nem adok sok esélyt mobilnál se, a z ips,slcd, és persze a samoled mind alázza továbbra is. persze a régi szarnál egy fokkal jobb. erről kb ennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- E-roller topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- C# programozás
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- További aktív témák...