- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Pánikbetegség, szorongás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
irdababy7
újonc
Sziaztok!
Tegnap vettem a mini pro-mat. Előtte olvastam ezt a fórumot,úgyhogy tudtam,hogy mire kell odafigyelni vásárláskor. Xperia Ray volt a másik,amit megvettem volna,ha ez problémás.
A boltban azzal kezdtem, hogy megnéztem,melyik héten készült. 11W49 szóval megnyugodtam,mert ezt vmikor decemberben gyártották.
Nos,megvettem tegnap,eddig töltőn volt... nemrég bekapcsoltam. Hallgattam rajta zenét(nagyon bejön) Utána pedig kicsit facebookoztam. ÉS akkor hallottam meg a tücsökzenét. Levettem a hátlapot és akkor tényleg hangosabb volt. Egyből leesett hogy ez ahhoz hasonlít, mint amikor berezonál az internettől a hangfal,vagy bármi más. Letiltottam az internethálózatot, és abbahagyta. Szóval szerintem ez a ciripelős dolog,annyira nem vészes. Ha alvásban zavar,kikapcsolom a netet,ha videót akarok felvenni,akkor is kikapcsolom.Probléma megoldva... legalábbis nálam.
Remélem,nem lesz semmi más negatívum,nem szeretném lecserélni,nekem nagyon bejön
Üdv mindenkinek!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Xbox tulajok OFF topicja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- CPU léghűtés kibeszélő
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest