Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
irdababy7
újonc
Sziaztok!
Tegnap vettem a mini pro-mat. Előtte olvastam ezt a fórumot,úgyhogy tudtam,hogy mire kell odafigyelni vásárláskor. Xperia Ray volt a másik,amit megvettem volna,ha ez problémás.
A boltban azzal kezdtem, hogy megnéztem,melyik héten készült. 11W49 szóval megnyugodtam,mert ezt vmikor decemberben gyártották.
Nos,megvettem tegnap,eddig töltőn volt... nemrég bekapcsoltam. Hallgattam rajta zenét(nagyon bejön) Utána pedig kicsit facebookoztam. ÉS akkor hallottam meg a tücsökzenét. Levettem a hátlapot és akkor tényleg hangosabb volt. Egyből leesett hogy ez ahhoz hasonlít, mint amikor berezonál az internettől a hangfal,vagy bármi más. Letiltottam az internethálózatot, és abbahagyta. Szóval szerintem ez a ciripelős dolog,annyira nem vészes. Ha alvásban zavar,kikapcsolom a netet,ha videót akarok felvenni,akkor is kikapcsolom.Probléma megoldva... legalábbis nálam.
Remélem,nem lesz semmi más negatívum,nem szeretném lecserélni,nekem nagyon bejön
Üdv mindenkinek!!
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest