Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
irdababy7
újonc
Sziaztok!
Tegnap vettem a mini pro-mat. Előtte olvastam ezt a fórumot,úgyhogy tudtam,hogy mire kell odafigyelni vásárláskor. Xperia Ray volt a másik,amit megvettem volna,ha ez problémás.
A boltban azzal kezdtem, hogy megnéztem,melyik héten készült. 11W49 szóval megnyugodtam,mert ezt vmikor decemberben gyártották.
Nos,megvettem tegnap,eddig töltőn volt... nemrég bekapcsoltam. Hallgattam rajta zenét(nagyon bejön) Utána pedig kicsit facebookoztam. ÉS akkor hallottam meg a tücsökzenét. Levettem a hátlapot és akkor tényleg hangosabb volt. Egyből leesett hogy ez ahhoz hasonlít, mint amikor berezonál az internettől a hangfal,vagy bármi más. Letiltottam az internethálózatot, és abbahagyta. Szóval szerintem ez a ciripelős dolog,annyira nem vészes. Ha alvásban zavar,kikapcsolom a netet,ha videót akarok felvenni,akkor is kikapcsolom.Probléma megoldva... legalábbis nálam.
Remélem,nem lesz semmi más negatívum,nem szeretném lecserélni,nekem nagyon bejön
Üdv mindenkinek!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Battlefield 6
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pánik a memóriapiacon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Playstation 5 kontrollerek 3 hónap garancia
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Precision 5490 27% 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G8 - R3 5450U I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest