Hirdetés
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Tomb Raider Remastered I-III
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egorov
aktív tag
Akkor még betolok egyet, slam poetry.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Egorov
aktív tag
Ha már így régész lelkek járnak erre, akkor az első zene feldolgozását belinkelem. Jó lett szerintem.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
gzbotii
nagyúr
AKPH respect
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Egorov
aktív tag
Az Akkezdet-től jobb lett volna az Egy ház, az dallamosabb véleményem szerint. Vagy az Akkazdet című szám, bár ott figyelni kell a szövegre.
A másodikat meg köszi, fasza "rendet rakós" zene.Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Szten Márs
nagyúr
Mondom, az csak egy ötlet, ha szeretnél minden nap mást mutatni, hát legyen, ez a te döntésed. Viszont szerintem legalább egy bejegyzésen belül maradj meg egyféle zenei stílusnál. Ha van egy-egy stílus, amiből csak párat hallgatsz, akkor azokat az adott napi bejegyzésbe bele is lehet tenni.
(Amúgy helyes, hogy szerteágazó a zenei ízlésed, az enyém is eléggé az, de azért nem mindenre terjed ki De gondolom ezzel kb. mindenki így van.)Ja még valami: tudsz képet linkesíteni... amikor beteszel egy képet, akkor kapsz egy IMG tagok között lévő izét a szövegdobozba, azt kijelölöd, rányomsz a link gombra és beteszed a zene webcímét - és linkesítetted is a képet.
[ Szerkesztve ]
-
xlife11
senior tag
válasz Szten Márs #1 üzenetére
Hát ige, gondoltam hogy e két zene nagyon megosztó lesz A képes részt mindjárt frissítem, tényleg jó ötlet.Viszont a legdurvább, hogy nem tudom hogy fogok egy stílust napokig tartani, nagyon szerteágazó a zenei izlésem, tehát van egy pár műfaj amiből pont 1-2 zenét szeretek csak (ez ilyen, a Kezdet Phiaiban a szöveg fogott meg ), ennek ellenére próbálom tartani magamat
-
Z86
őstag
Az első nagyon nem nekem való, viszont a másodikban szép hangja van az énekesnőnek
-
Szten Márs
nagyúr
Hát... most vettem csak észre a bejegyzést. Nem kicsit váltottál zenei stílusban. Ami nem feltétlen baj, jó ha az ember többféle zenét hallgat és többféle zenét oszt meg az emberekkel, de nekem speciel ez nagyon nem bejövős - egyik sem. Sorry, ez pont az a két műfaj, amit fél percnél tovább biztos nem tudok hallgatni, de ez csak az én szubjektív ízlésemet tükrözi
Viszont amit lehetne változtatni: rakj be képes linkeket, az jól mutat, és nem egy hátrány, ha esztétikailag is jól néz ki a blogod Meg szerintem pár blogbejegyzés erejéig tarts ki egy zenei stílus mellett és utána változtass, ami szintén megy egy pár bejegyzés erejéig. Kicsit egységesebb lesz így a blogod, mintha naponta tökmás jellegű zenét raknál be. Persze ez csak egy ötlet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- YouTube
- TP-LINK routerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Linux kezdőknek
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Gaming notebook topik
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest