- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mrgergoke
aktív tag
-
csasaKKP
senior tag
100%, hogy eredeti, megbízható oldal, ahogy pl banggood is, én sokszor rendeltem már tőlük, és szívesebben böngészem ezeket már, mint az ebay-t. Szerintem a cikkíró, mrgergoke is alátámaszthatja. A gearbest sokszor felár nélkül, free shipping-nél is ad nyomkövetési számot ilyen értéknél (TN = Tracking Number).
A garancia intézése, az más tészta. Mindenképp nehezebb/problémásabb, mint egy hazai webshopnál. Ha a frissen megérkezett termék hibás, és ezt képpel/videóval bizonyítod, nagy eséllyel visszakapod a pénzed, anélkül, hogy vissza kellene postázni (személyes pozitív tapasztalatom van a banggood-nál). Ha már eltelt pár hónap, és akkor adja meg magát, akkor már tuti kérik, hogy küldd vissza saját költségeden, és akkor esetleg megtérítik az árát.
-
mrgergoke
aktív tag
Én személy szerint (mint ahogyan több cikkben is leírtam) az elegáns megjelenését, és a logolást. A kinézet volt itt is az első, amivel megfogott, még mindig nagyon tetszik a szobában. Az sem probléma neki, ha sokáig nem kapcsolod be a BT-t telefonon, eltárolja az adatokat, azt majd szinkronizál a telefonnal, ha úgy adódik. Nem tud semmi nagyon extrát, mégis szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Látásjavító szemműtét
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Le Mans Ultimate
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Apple MacBook
- One mobilszolgáltatások
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest