Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gedeon31
addikt
Mire megrendeltem volna a mérleget felment az ára az Edigitálnál.

-
Gedeon31
addikt
válasz
mrgergoke
üzenetére
Köszönöm a válaszod

Két hónapja vettem egy Grundig mérleget, de amint megjőtt utána láttam van ilyen okos mérleg is.
Két hónap harc után sikerül visszakapni úgy néz ki a pénzt az Edigitaltól nem voltam megelégedve a mérleggel és a szállítás módjával és gondoltam veszek egy ilyen okos mérleget.
Kinézete is tetszik láttam egy pár videót róla, de gondolom személyesen kézbe fogva is tetszeni fog és hasznos funkciók csak előnyt jelentenek majd. -
Gedeon31
addikt
5 percen belül ráálltam 10x 2-3 kilós eltérésekkel mért 10 különböző értéket. Természetesen a mérések között nem ettem-ittam, minden változatlan volt, miliméterre pontosan ugyanoda álltam az üveglapon, stb.
Mérlegként a fentiek alapján használhatatlan.Az Edigital weboldalán a mérlegnél van egy ilyen hozzászólás ez mennyire jellemző erre a mérlegre?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Xiaomi Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest