- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
válasz
mike99.hu #203 üzenetére
Gondolom a gigabitesre 80mb/sec-et akartál írni, annak ellenére hogy kétszer írtad el
De valóban, így nem hiszem hogy megéri neked, ha fontos számodra a jó másolási sebesség. Nekem annyira nem számít, nem nagyon másolok rá, konkrétan rajta van egy 1tb-os hdd és dlna-val kiszolgálja amit kell neki, ha pedig le akarok róla menteni valamit, akkor fogom a hdd-t és rákötöm a gépre, máris áthidaltam a szűk lan sebességet. Netem meg az életben nem fogja kihasználni a 100mbit-et
-
syler123
veterán
válasz
mike99.hu #201 üzenetére
Persze, de az a wifi sebesség is erősen elméleti, sosem tudja, még a közelében sem jár, szóval hiába ír rá 600mbitet, ha kábellel a 100mbit gyorsabb, mint wifi-vel a 600... Nem teszteltem, de csekkolhatom, bár nincs más ac eszközöm, szóval sok értelme nincs. Hozzáteszem openwrt-vel kb használhatatlan a wifi...
Amúgy szerintem azért csak 100mbites, hogy valaki vegye a nagyot is.
Annyit tudok, hogy lanon kb 10-11mb / sec-et tud a router, ennyivel olvasok usb-ről.
-
syler123
veterán
válasz
mike99.hu #199 üzenetére
Már nem tudom hányadik ember jön ezzel a hülyeséggel, de már muszáj leírnom, a lan-ak a mi a jó ég köze van a wifi-hez??? Komolyan áruljátok már el honnan jön ez a következtetés, hogy 100mbit lan mellett nem lehet nagyobb sebességű wifi??? A kettő teljesen független egymástól, a cpu pedig ha megnézed ki tudna szolgálni gigabites lan-t is, csak szimpla olcsósítás történt, még az sem, mert árban ez kb nem oszt nem szoroz, ennyi eszük volt és kész, nem kell túlmagyarázni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen notebookot vegyek?
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest