- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
válasz
mike99.hu #203 üzenetére
Gondolom a gigabitesre 80mb/sec-et akartál írni, annak ellenére hogy kétszer írtad el
De valóban, így nem hiszem hogy megéri neked, ha fontos számodra a jó másolási sebesség. Nekem annyira nem számít, nem nagyon másolok rá, konkrétan rajta van egy 1tb-os hdd és dlna-val kiszolgálja amit kell neki, ha pedig le akarok róla menteni valamit, akkor fogom a hdd-t és rákötöm a gépre, máris áthidaltam a szűk lan sebességet. Netem meg az életben nem fogja kihasználni a 100mbit-et
-
syler123
veterán
válasz
mike99.hu #201 üzenetére
Persze, de az a wifi sebesség is erősen elméleti, sosem tudja, még a közelében sem jár, szóval hiába ír rá 600mbitet, ha kábellel a 100mbit gyorsabb, mint wifi-vel a 600... Nem teszteltem, de csekkolhatom, bár nincs más ac eszközöm, szóval sok értelme nincs. Hozzáteszem openwrt-vel kb használhatatlan a wifi...
Amúgy szerintem azért csak 100mbites, hogy valaki vegye a nagyot is.
Annyit tudok, hogy lanon kb 10-11mb / sec-et tud a router, ennyivel olvasok usb-ről.
-
syler123
veterán
válasz
mike99.hu #199 üzenetére
Már nem tudom hányadik ember jön ezzel a hülyeséggel, de már muszáj leírnom, a lan-ak a mi a jó ég köze van a wifi-hez??? Komolyan áruljátok már el honnan jön ez a következtetés, hogy 100mbit lan mellett nem lehet nagyobb sebességű wifi??? A kettő teljesen független egymástól, a cpu pedig ha megnézed ki tudna szolgálni gigabites lan-t is, csak szimpla olcsósítás történt, még az sem, mert árban ez kb nem oszt nem szoroz, ennyi eszük volt és kész, nem kell túlmagyarázni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest