- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
syler123 #542 üzenetére
Na, tegnap ujraraktam a strangeorange minimalt (az optimal szamomra tul szetcseszett), az alapjan amit irtal az openwrt topicba (firstboot, majd reboot), megmaradnak a beallitasok.
A wifi erosseg azonos, mint a pandoraboxnak (1216 volt fent, strangeorangebol pedig most a 1696).
A repository hibas volt, tegnap rosszat raktam be, ami egy meg furabb minidlna-t telepitett, nem megfelelo fuggosegekkel, ezert ma ujraraktam megint, masik repositoryval felment rendesen, bar mast nagyon nem lehet mar felrakni., 372kb maradt.Minidlna, samba es transmission rendben, gyakorlatilag annyi a kulonbseg a pandoraboxhoz kepest, hogy a sok kinai szar nincs benne, bar azert ebben is van par felesleges dolog (cpu limiter, ngrok, aria2, masodik skin, stb), amik elhagyasaval tobb szabad hely lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- EKWB DDC 3.1
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest