Új hozzászólás Aktív témák
-
q8
tag
köszi..csupa jó hír..
viszont egy apró megjegyzés a cikkhez / a frissen tanultak fényében../
az első oldalon a képek még a régi vagy sima Note 4-et ábrázolják...
a vastag csíkkal, és a fém házzal...mondjuk a jó árért cserébe sokaknak nem számít ha műanyag...de nekem a fém élletörése tetszik nagyon...
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Valószínűleg ezért is modosithattak az MTK utáni verziónál a kivezetést.
Q8 : Április 8 : Veletech, akár kiállítva , akár nálam megnézheted, még szerintem lesz majd edigitalnal és MM-be is
[ Szerkesztve ]
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
q8
tag
sziasztok...
Argab írta az elején, hogy "alul felül műanyag a hátlap"...
tibcsi0407 ez valóban így van?
mert a cikk nem említi, és a sima Note 4-nél úgy rémlik teljesen fém volt az a rész is...köszi...
-
golyós
addikt
Camera2api-t tudja ?
Ezt honnan lehet megtudni egyébként?Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
Graphics
Jómunkásember
Nekem kékben kellett volna de jó lesz ez is.
Na de nem offolok , majd ír, akit érdekel
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Csapoati
nagyúr
Azt már ismerem, anyámnak olyat vettem karácsonyra. Ez a Note 4X is birizgálja kicsit a fantáziámat, főleg zöld színben, de az még csak presell és marha drága. Ja meg egy másik zöld is tetszik, de olyat tuti nem fogok venni (Elephone S7 ).
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Graphics
Jómunkásember
-
Csapoati
nagyúr
Én egy sima 4X-re csaptam le ma. Fekete lett, képeken nagyon tetszett. Asszonynak jó is lesz a Redmi 3 helyett.
Ja, itt köszönöm meg a spemallos kupont tibcsi0407-nek.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
válasz tibcsi0407 #17 üzenetére
Nem kell lecserélni, van MIUI AppDrawer: open source, reklámmentes. Bár én csak félévente egyszer szoktam használni...
-
dlaj
őstag
Egy igénytelenül fogalmazott, helyesírási hibákkal teli szöveget én nem veszek komolyan (hidd el sokan el sem olvassák azt ami írsz). Lehet itt hangsúlyoznod, hogy ez nem számít, hogy a szakmaiság az ami számít. (Ez is röhej, amire itt többen hivatkoznak, de más téma.)
Szóval ahelyett, hogy osztod az észt azoknak, akik felhívják a figyelmedet, hogy pongyola vagy, vagy nincs rendes billentyűzet a mobilodon (szakmaiság? ), inkább arra is figyelj, hogyan írod le a mondanivalódat.Egyébként pedig hozzáértőnek tartalak ( ), de ha már nem sikerül (vagy nem akarod csak azért is) helyesen leírnod, legalább ne támadd vissza azt, aki felhívja rá a figyelmedet.
Jöhetsz azzal (most itt nekem), hogy "nem teszek semmit hozzá a témához", de off-ba raktam.
-
WhiteWalker
nagyúr
Ez egy remek telefon . Kicsit RN3PRO copy paste lett , de nem számít. Ha nem ez lenne a kezembe , ennyiért biztos ezt a 4xet választanám .
-
Arcképgyáros
-
Graphics
Jómunkásember
Na én le is csapok egy internácionál verzsönre.
Aki így tenne zaklasson privatban.
-
batai15
félisten
válasz #20749568 #55 üzenetére
neked is mondom,majd ha kérem akkor javíts ki , unalmas ez a sok nyelvtan náci, főleg hogy semmit nem teszel hozzá a témához .
Dobragab: ha b20ról lemondok, nagyon sok alternatíva van, igen például mi5 is,de mondjuk inkább már akkor zuk z2 inkább..
ahogy tibcsi is írja.[ Szerkesztve ]
-
dobragab
addikt
válasz tibcsi0407 #60 üzenetére
Hm, egyszer már vennem kéne a fárqdságot, hogy utánaolvassak. Van itt topikja?
[ Szerkesztve ]
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
kelly416
veterán
De akkor legalább tenné off-ba, mint mi is az érdektelen dolgokat.
Köszi a tesztet!
Egyébként tényleg eléggé jó áron adja közel a Moto Z Play konfigot a gyártó. Forma-forma a fele összegért. Nagyon ki kellene már próbáljak egyet, csak kicsit félek tőlük még mindig. Lehet, az LG G4-et mégis egy ilyennel fogom leváltani.
-
*Mukeey*
addikt
Feketèben vadállatul nèz ki,remèlem Xiaomi megtartja ezt a színt a következő szèriáinál is.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
.DLL
veterán
Hagyjátok már ezeket a ~2,5 szavas semmiket. Ha más hozzáfűznivaló nincs a készülékhez, miért tetszik, miért nem tetszik, stb., akkor kicsit hipokrita megköszönni. A világ összes olyan embere is megköszönhetné akit nem érdekel a készülék. Akit meg érdekel, az akkor már azt is írja meg, hogy miért.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
judas13
addikt
köszi a tesztet
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
batai15
félisten
nem rossz telefon, bár a xiaomi amit művel mostanság sok nekem, így a következő nem hiszem hogy xiaomi lesz. igazából csak a hangszóró rács el helyezése miatt tudna nekem többet ,de lényegesen semmivel sem.
a miui még mindig nem jön be, főleg hogy ennyire ios copy,de mégis sok dolog van ami szvsz értelmetlen . bezzeg hogy ott van a rengeteg üres felület a task váltóba arra ész nincs hogy csináljanak valamit,de a számológép már tud valutazni is.
egyébként sincs olyan készüléke a xiaominak ami meg felelne.
-elolapi home gomb fingerprintel
- s820
-b20
- 5 collba
-4 gb ram
-usb c, otg stb[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sons of the Forest - Egy nap alatt több mint 2 millióan vették meg
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vallás
- Autós topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest