Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
"Alig szeméttel"
Na, engem még az alig szeméttel levő ROM is zavar, legyen kipucolva, és csak az legyen fent, amit Én magam is szeretnék, hogy fent legyen!Persze mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit rak fel.
Kis kiegészítés, nekem úgy 50%-os volt a profilom, és csak angolul írtam nekik a kérelmet, két nap múlva nyitották is.

100%-ra amúgy is nehéz megcsinálni a profilt, főleg, ha b****k elküldeni az SMS-t, hogy be lehessen állítani a recovery phone-t.
-
Drenadar
veterán
Valószínűleg az a rom ami most rajta van a telódon nem a gyári... legalább a hivatalos EU romot érdemes rá feltenni, biztos forrásból, és akkor biztos lehetsz benne, hogy nem egy adatlopó rom van a telefonodon.
Állítólag a bootloadert pont a webshopo miatt zárta le a xiaomi, de ki tudja hány ezer módon kerülték ezt meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Okos Otthon / Smart Home
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sorozatok
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi