- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
sipoczgabor
tag
sziasztok! ez az LTE hívásos dolog amikor nem csöng ki hanem pl kapsz sms-t hogy kerestek, ez mindig előfordul? ma produkált ilyet a telefonom, Voda kártyás, euronics global 8.2 6os android. kb 3 hetes készülék, ma volt egy ilyenem, azóta se tudtam reprodukálni, se vezetékesről se 2 darab telenoros számról. kb 5x próbálkoztam, most kezdjek félni? hátha csak rosszabb lessz és egyre gyakrabban fog jelentkezni?
-
sipoczgabor
tag
és az android verziószámmal mi a helyzet? mikor lesz frissítve 6.2-ről? vagy 6.1 én se tudom perillanat. global azon fut, de azthiszem note 4re már kijött a 7es
-
sipoczgabor
tag
sziasztok
emagról tudnátok ajánlani tokot? ami műanyag vagy szilikon és tényleg jó?
-
sipoczgabor
tag
kerestem már videót leírást is. már alapból az van ha csak elindítom a messengert, nincs benne olyan funkció hogy chat fej. hívás stb minden van. már valamelyik menűpontban magán a telefonon beállítottam hogy legyen felugró ablak, de magába messengerbe se tudok felugró ablakba beszélgetést tenni mert nincs olyan opcióm
-
sipoczgabor
tag
sziasztok, az mért van hogy magában a messengeren bellül nincs olyan opció hogy megnyitás chatfejbe? :/
8.2 stabil miui, global rom, 6.0.1 android. friss messenger friss minden -
sipoczgabor
tag
válasz
kovacs_bence #4002 üzenetére
kamerába beállítottad a kiváló minőséget?
Van egy ismerősöm akinek egy samsung 6s-e van, és 1 éve valószínű zörög már benne a kamera. mármint a telefont mozgatva érződik hogy valami kotyog benne. de nála pl nem befolyásol semmit -
sipoczgabor
tag
Sziasztok, tudtok ajánlani valami magyar webshopot ahol pl sima fólia van és normális a telefonra?
-
sipoczgabor
tag
Sziasztok, olvasgattam nézegettem, a telefon kedden lesz nálam. videónál a hangfelvevés még mindig rossz? nem lett javítva? azonban ha nem lett javítva valaki letudná írni részletesen hogy lehet megcsinálni? androidot miuit annyira nem ismerem. magát a fájlot megtaláltam amit valahogy rákell telepíteni a telefonra. esetleg egy videót tudna valaki küldeni róla?
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest