Hirdetés
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
grey209
tag
Az én telómnál 2 napja megszűnt a drasztikus akku merülés. 1 nap 18 óra alatt 100%-ról csak 84%-ra esett vissza, igaz alig használtam, még a sim-et is kivettem belőle, repülőben volt állandóan, csak néha használtam wifi-n. Ma reggel a sim-et is visszatettem bele. Érdekesség, hogy ezt a 100%-ot úgy sikerült feltölteni, hogy reggel 9-től délután 4-ig volt töltőn a gyári töltővel, és baromi lassan töltött. Igaz a gyári kábel otthon maradt, úgyhogy egy kölcsön Samsung kábel volt a töltőre csatlakoztatva. Nem tudom, hogy ez számít-e.
Egyelőre bizakodó vagyok, hogy megjavult a helyzet, talán a kínaiak rájöttek, hogy az én telómon nem lehet bitcoint bányászni, mert túl gyenge hozzá.
Mondjuk azt olvastam valahol, hogy ha lassan töltődik az akku, akkor az a meghibásodás/elhasználódás jele, de ugyanakkor ez nem párosul azonnali töltés vesztéssel, amikor lehúzom a töltőről, szóval nem tudom. Talán valami akku kalibráció ragadhatott be szoftveresen? A jó ég tudja. -
grey209
tag
Nekem a drasztikus aksi merülés még miui 11 előtt keletkezett. Jött egy rakat miui és google frissítés a miui 10-re és másnap már észrevettem, hogy merül. Azért frissítettem miui 11-re, hogy hátha valami szoftver bug, ami már ki van javítva miui11-ben. Így utólag belegondolva miui 10-et kellett volna factory resetelni. Haverom 4x-ére gond nélkül felment és semmi hibát nem tapasztal.
-
grey209
tag
válasz
Lackooo84 #28563 üzenetére
Volt restart, 3x factory reset, az egyik úgy, hogy semmit nem frissítettem fel, csak ami rajta volt gyárilag és csak 2G hálózat, semmi 4G internet vagy wifi.
Kikapcsolva is 6 óra alatt 40%-ot vesztett
Egyébként vissza lehet tenni rá a MIUI 10-et ha volt már rajta MIUI 11? Olvastam valamit nem pont erről, hogy téglásítja a downgrade. -
grey209
tag
Sziasztok!
Szerdán este azt vettem észre, hogy a 4x-em folyamatosan merül annak ellenére, hogy repülő üzemmódban van. 40%-on feküdtem le és reggelre már 20% alá esett. Grafikon teljesen egyenletesen ment a nulla felé. Akár használom, akár nem, állandóan merül. Kikapcsolva feltöltöttem 95%-ra, kikapcsolva is hagytam, pár óra múlva már csak 75%-on volt. Megdöglött volna az aksim? Vagy valami rövidre zárja? (Kellemetlen, hogy nincs telóm)
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Hobby rádiós topik
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- YouTube
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- E-roller topik
- Path of Exile 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Eladó egy Pixel 8 újképek
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest