Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• C0d3r

addikt

Egy kis helyreigazítás a korábbi MIUI 11 ekézéssel kapcsolatosan....
    Visszaraktam a 10-et, sajnos az akkumerülés megmaradt. Úgy tűnik, kezdi elérni a végét az akkumulátorom, fura véletlen egybeesés lehetett, hogy a frissítés után tűnt fel jobban.
    100-40% között mintha jobban bírná mint 11-el, de jelentéktelen a különbség, nem fogom a 11 hibájának fel. 40%-tól használat közben zuhanórepülés van, éjszaka pedig kb. 25%-ról ugyanúgy csonttá merül. Egyszerűen mintha elveszítené a töltést, nem meríti semmi.
    Cakkompakk 4 óra SOT. Ennyi életerő maradt benne.

És ha még mindez nem lenne elég, életemben először sikeresen beszövettem pókhálóval a kijelzőt is.
    Napok alatt sikerült leszedálni a telót. :)
    Rossz szavam se lehet, 2,5 év intenzív használatot kibírt. Eljött a visszavonulás ideje cimbi, köszi mindent! :)

Még elmélkedek egy sort, mi legyen végül. Néztem, Aliról akku 5 ezer körül, kijelző szintén, tehát ha magam megcsinálnám, 10 ezerért fel tudnám újítani. Csak ott van fejben, hogy akkor se fog 15-nél többet érni, a rendszer szépen avul elfele... Lehet jobb lenne elengedni mondjuk jelen állapotában 10-ért, 30-at hozzácsapva meg ott a Redmi 8.
    Meglátom...

Új hozzászólás Aktív témák