Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
"Ha azt mondjátok, előrelépés és van olyan minőségű a készülék, mint a mi2s, akkor már veszem is!"
Erre legfeljebb 4 év múlva lehetne válaszolni érdemben. Mármint a tartósság szempontjából. Egyébként fejlődött a mobilipar szoftveresen annyit, hogy érdemes legyen váltani droid 4-ről. Hardveresen is fejlődött, egyedül abban nem vagyok biztos, hogy ez a tartosságban megmutatkozik-e? Félek, hogy nem. Mára már egyértelmű trendnek látszik, hogy mobilt 1-2 évre vesz az ember, mondjuk amíg az akku bírja.
És ha már akku, valószínűleg a 4100mA-es akku neked is kedvedre való lenne.
És biztosan találsz majd olyan dolgot, ami - főleg elsőre - jobban tetszett a régi telón.
Én egy 3s-t használok egy éve, nem vagyok ugyan mérvadó, mert elég béna kacsa vagyok, de ez az elő olyan telefonom, amivel szinte maradéktalanul elégedett vagyok. Ezért, amikor a fiam telefonált nekem tegnap délben, hogy felpúposodott az (Ulefon paris) telója (haldoklik az akksi), egy óra múlva már sorban álltam az edigitalnál és vettem egy 4x-et. Jobbat úgysem tudnék ebben az árkategóriában.
Neked persze, a MI2s ketagóriáját tekintve lehet, hogy feljebb kellene keresgélned, de ha azzal jól elvoltál, akkor a 4x is megfelel majd. Esetleg olvass még utána a Xiaomi MI A1-nek. De az tiszta droid.DarthFader,
köszi, továbbítottam!
Nekem a négy alapművelet is bőven sok 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Anime filmek és sorozatok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Powerbank topik
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Filmvilág
- Milyen videókártyát?
- Nézzük élőben a The Game Awards 2025-öt!
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite megkímélt állapotban eladó!
- Utolsó darabok ezen az áron! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Samsung Galaxy A56 8/128 GB szürke garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem a négy alapművelet is bőven sok