Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - hcl: MS Office365 Linuxon
 - btz: Internet fejlesztés országosan!
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - hcl: Kelj fel komám, ne aludjál

- 

LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
- 

snyper990
őstag
válasz

LyonnaisFan1

üzenetére
						Az első töltés anyukám új 3/32-es 4X-én is lassú volt. A következő már normális volt. Sztem nincs baj a gyári töltővel.
(#3023) Krisszalai ha rájössz, engem is érdekelne a megoldás. Új névjegy hozzáadásakor a telefonon felül át kell állítani, hogy a Google fiókba mentse, utána a következőnél már az az alapértelmezett. De importált/már telefonra mentett névjegyeknél nem tudom, hogy lehet átállítani
Mondjuk én kézzel beírtam gépen a Google kontaktokba a névjegyeket, egyszerűbb és tisztább volt így egy buta Nokiáról a költözés, főleg, hogy egyrészt a régin káosz volt, másrészt csak kb 90 névjegy volt...(#3027) orso0355 Ha külön rendeled meg, még olcsóbb lesz, mert a füles az ára alapján nem vámköteles, nem fogják egybe számolni csomagként a telóval. A hátrány tényleg az idő lehet, ha fennakad a vámon, majd csak ősszel lesz új telód...

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
 - REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
 - Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest