Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
enzahobi
aktív tag
Szia!
Inkább átnevezném az appokat (írd a végére hogy .bak
), és ha behalna (bootloop, vagy folamatos crash), akkor csak TWRP alól visszanevezed.Kényelmes dolgunk van a TWRP-vel, fájlkezelő meg parancssor is van benne, bezzeg anno... aromás file-kezelőnek hogy örültem xDD gombnyomogatós recó alatt 
Egyúttal megosztom eddigi tapasztalataim:
Múlthéten vettem a 4x-em, tegnap előtt nyitottam, 9.2.4 MIUI Nougat maradt rajta, hogy legyen mihez viszonyítsak a későbbi rommolgatásnál, viszont egy Clarity kernel feltoltam mellé, hiányzott a knock on (vagy d2w, ki hogy hívja). Knock off gesture-t sajnos semelyik témában nem találtam (bezzeg olyan volt amin a gagyi gyári zenelejátszó widgetjét, elő lehet hozni duplakoppal...
), így felekerült egy Xposed is. A hivatalos xposed nem kompatibilis a miui v9-el 7.1 android alatt, egyik magisk zip se ment, ill fura crasheket dobott a Messenger (WTF Messenger??... de mi az összefüggés xDD), így XDA-n találtam egy unoffical mókolt változatot, de elv ez csak globalon megy. Modulokból a Gravitybox megy részlegesen, inkább részegesen
ill a MIUI v8 Tweaker, ami szintén hiányos, ebben van a knock off gesture, (fizetős feature!) ez is csak gyári zárképernyő témán, de MÜXiK
.Ami kérdésem lenne: recóban az advanced/tools menüben található Verity kikapcsoló, az megegyezik a lazyflasherrel? ha nem mi a különbség?
-
starr
őstag
Link2SD-vel szoktam fagyasztani.
Érdemes eu, vagy miuihu romra menni, és a telefonon tartani mindig a legutolsó romot. Ha gond van, akkor csak twrpből ráeresztem, és megjavul. Ha fagyasztás miatt lenne bootloopos, az gáz, mert azt a data partíción tárolja, nem hozná helyre a twrps rom install. De amiről tudod, hogy mi, és nem kell, azt fagyaszthatod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), és ha behalna (bootloop, vagy folamatos crash), akkor csak TWRP alól visszanevezed.Kényelmes dolgunk van a TWRP-vel, fájlkezelő meg parancssor is van benne, bezzeg anno... aromás file-kezelőnek hogy örültem xDD gombnyomogatós recó alatt 
), így felekerült egy Xposed is. A hivatalos xposed nem kompatibilis a miui v9-el 7.1 android alatt, egyik magisk zip se ment, ill fura crasheket dobott a Messenger (WTF Messenger??... de mi az összefüggés xDD), így XDA-n találtam egy unoffical mókolt változatot, de elv ez csak globalon megy. Modulokból a Gravitybox megy
ill a MIUI v8 Tweaker, ami szintén hiányos, ebben van a knock off gesture, (fizetős feature!) ez is csak gyári zárképernyő témán, de MÜXiK
.