- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Styleair
aktív tag
válasz
koshmar #16928 üzenetére
Én sem. Gondolom 99-nél, de készenlétben oda is lasabban merül vissza, mint aktív használatkor.
Örülök a Nexus 5 után, hogy ez, ilyen nyúzás mellett kíbírja az egész napot. Én elégedettt vagyok vele.
A nexus mellett töltőt, hordtam magammal, vagy power bankot.. Nem akarom ezt csak azért újra csinálni, hogy aksikímélő, élettartamnövelő töltéseket csinálhassak. Pont a kényelem veszne oda.
Majd ha elgyengül az aksi, akkor kicseréltetem. Bukok 1/2-1 évet, az élettartam csökkenés miatt. Ezt vállalom. -
mrszitya
senior tag
válasz
koshmar #16928 üzenetére
A kép választ ad az akksival kapcsolatos kérdésekre...
1% elég, hogy újrainduljon a töltés. Én ilyen módon (gyakori éjszakai töltés) 72%-ra gyilkoltam le sikerrel a Note 3-mam akksiját kb. másfél év alatt. Persze még így is egész jól bírta egy átlagos mai tucattelóhoz képest, de már nem volt túl stabil. Szóval kellően ostoba a töltésvezérlő.
Ha van root, akkor Battery Charge Limit alkalmazással (XDA-n vagy Play-en is fenn van) javasolt levinni a töltési korlátot 80-90%-ra, attól is függően meddig lesz megtartva a teló. (Magisk modul is van már erre, de azt nem tudom az is jól működik-e). Ha egy-két év után úgyis csere lesz, akkor szinte mindegy.
Elektromos autóknál 80 > 30% tartomány a sztenderd, amikor még új a kocsi. Ahogy romlik az akksik kondíciója, ez a tartomány szélesedik. Persze autót nemcsak egy-két évre vesz az ember, ott muszáj ilyen korlátokat bevezetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest