Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Sonarr és Radarr
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
szárnyacska
tag
Szia nyilván az ember nem teszi direkt tönkre a kèszülèket..Munkám során nedves kèzel szoktam a telom fogdosni idáig ettől egyiknek sem lett baja! Mivel már 2 èves a kicsike keresem az utodját mostanában gyakran csinál váratlan dolgokat.Egy barátom vett mèg nyáron egy ilyen telot tetszet elèg gyors volt fènykèpezni meg nem igen szoktam.Az akurol elèg jókat irnak a leirásban nekem ez lenne a fontosabb.Sokat mobilnettezek ès wifizek,zenèt halgatok .A jelenlegi telom kb a napot birja ezt, de ha sokat használom akkor estig nem tart ki az akku.A havert hiába kèrdezem mert ő nem használja intenziven.Drága mobilt a munkám miatt nem akarok.Használni szeretem nem a táskámban nèzegetni.Ami kicsit zavaró volt hogy 2 kártyát használok ès van egy 64gb os memoria kártyám a jelenlegi teloban.Ahogy nèztem ebben viszont választani kell majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Futás, futópályák
- Vezetékes FEJhallgatók
- ANNO 1800
- Hegesztés topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest