Hirdetés

2020. október 23., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Graphics


Graphics
Jómunkásember

Hmm, ha nem is ekkora méretű, de állítólag nyílik Mi üzlet Romániában is.

Itthon is lehetne egy lassan.

(#2) Fryskitt


Fryskitt
addikt

Elismerésre méltó próbálkozás. :C

Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!

(#3) vidra1221 válasza Fryskitt (#2) üzenetére


vidra1221
tag

Valóban jó lenne egy hivatalos Xiaomi márkabolt, de élek a gyanúval, hogy nem tudna élet és versenyképes árakkal szolgálni a kínai webshopokkal szemben, ismerve a magyar árképzési szokásokat és adó mértékeket stb. Viszont arra mindenképp jó lenne hogy élőben meg lehetne nézni, fogdosni, kipróbálni a kütyüit, csak hát abból nem él meg egy üzlet sem.

(#4) Fryskitt válasza vidra1221 (#3) üzenetére


Fryskitt
addikt

Magyarországon semmi sem versenyképes. Belső memória jogdíj, hulladék kezelési díj, magas ÁFA, bérleti díjak.... Egyik Xiaomi telefon se versenyképes itthon. eustock.eu, ugye. A Note 5A 30e ott, és kb 50e itthon.

Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!

(#5) Wiz Khalifa válasza vidra1221 (#3) üzenetére


Wiz Khalifa
addikt

Viszont sokan köztük én is ha pl csak 10k-val kerülne kb többe egy-egy termék akkor inkább megvenném itt de akkor garival nem szívok stb...

Én ezért nem veszek külföldi garis cuccot vagy ha igen akkor az is olyan hogy legyen itt nálunk kirendeltsége és olyan garija legyen amit tudok itthon is érvényesíteni.

Smoke some weed nigga!

(#6) Robert07 válasza Wiz Khalifa (#5) üzenetére


Robert07
aktív tag

En is belegondoltam mar ebbe, de ha lenne is egy ilyen bolt, akkor lenyegeben minimalis profittal kellene operalnia a magas AFA miatt, mert ha dragan adnak a cuccokat, akkor en is inkabb megrendelnem egyenesen Kinabol.

[ Szerkesztve ]

(#7) xedos válasza Robert07 (#6) üzenetére


xedos
addikt

Nagyon szívesen vásárolnám itthonrül a cuccokat, de míg itthon közel 2x annyi addig nem. Smart Home cuucok: hőmérő 10-12dollár vs 5000Ft stb...

4 tabla Tibi csokiért vihető OSX kompatibilis DLINK USB WIFI (DWA-140)

(#8) Exelsior24 válasza xedos (#7) üzenetére


Exelsior24
tag

Jó ötletnek tartom ezeket a MI Home boltokat, örülnék ha majd esetleg Budapesten is nyílna egy ilyen üzlet, bár abban egyet kell értenem az előttem hozzászólókkal, hogy az itthoni ÁFA, import, kereskedelmi árrés stb miatt, itthon jóval drágábbak lennének az amúgy remek ár/érték aránnyal rendelkező Xiaomi termékek.
Sajnos emiatt nem igen érné meg őket itthon megvenni, viszont ahogy mások is írták a megtekintés, megtapogatás, kipróbálás szempontjából nagyon jó lenne, mert akkor élőben is meg lehetne nézni a sok-sok Xiaomi terméket.

Huawei Mate 10 Pro, Sony PlayStation 4 Pro, Nintendo Switch, minden ami Xiaomi

(#9) Graphics válasza Exelsior24 (#8) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

A megtekintés már most sem akadály, bemegy az ember a MM-be és meg is lehet nyomkodni.

Persze egy Xiaomi specifikus üzlet sokkal pofásabb lenne

(#10) adlersson válasza Graphics (#9) üzenetére


adlersson
tag
LOGOUT blog

"Persze egy Xiaomi specifikus üzlet sokkal pofásabb lenne" - Az biztos, viszont jelenleg meglepően nagy a különbség Mi Home és Mi Home között. Illetve mint írtam is, ha csak a "butított üzlet" van a közeledben, akkor nem látom értelmét a külön Xiaomi üzletnek, mert ugyanezt megkapod viszonteladóktól is, illetve a márkabolt ellenére nem juthatsz hozzá az újdonságokhoz korábban. Jelen felállásban így még mindig bőven akad fejlesztenivaló, mert ez így (szerintem) nagyon nem fogja visszahozni a beleölt pénzeket.

毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.