- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bloons TD5 - Tower Defense játék
- INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
gyugyo79
addikt
válasz bounty123 #5282 üzenetére
De azon van. azon = Shield TV.
adamz91
Ha veszel ehhez egy USB -s modult akkor a lényegi részében ugyan ott vagy (még ha ezen nem is lesz gigabit amit tud az mindenhez elég ) és nem nagy tétel még ha itthonról rendeled sem. Más kompromisszumok vannak de szerintem amúgy azok akár bele is férhetnek az árkülönbségbe.[ Szerkesztve ]
-
-
-
zhorvath
aktív tag
válasz bounty123 #3905 üzenetére
Hát elég megtévesztő, valóban.
Mondjuk ez sem kutya, sem a kérdés, sem a válasz:
" Q: Works with Xiaomi my box 3?
A: If perfectly"Szerintem aki a válaszokat írta, még életében nem próbálta ki ezt az eszközt ezzel a box-szal.
És akinél meg állítólag működik, annak milyen boxa van? Abban 3.0 az USB? Nem hinném. Fura.
Sajnálom a fórumtársat, mert használni nem tudja. -
Steve1207
veterán
válasz bounty123 #3630 üzenetére
Csak a "szokásos", Mario, Aladdin, Mortal, Lotus Turbo challange 2, Test Drive, Dragon Ball Super Butoden. De képes Ps1 / Dreamcast emulálására is, úgyhogy még kicsit utána nézek, de a Tony Hawk 2 és 3 lenne az ász, ha működik majd
Más: DLNA Channels, ha valaki arra is használja, rendkívül egyszerű és a lényeget tudja.
.
-
nagyúr
válasz bounty123 #3431 üzenetére
Köszönöm a választ!
Még kell néznem, mik a különbségek, pl. az S és a 3-as között, nekem igazából sima 1080p-s filmek lejátszására kell, felirattal, pc-ről megosztva vezeték nélkül. Nem venném a legújabbat,ha felesleges ehhez. Az is elég,ha pendrive-ról lejátsza.
[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz bounty123 #642 üzenetére
Nekem amikor kegjött a box rögtön frissült is és bár utána a többiekével megegyezett minden verziószámra is többek közt a cast se volt jó olyan hibák voltak amik másnál nem. Csináltam egy gyári vissza állítást, ami a az alap rendszert nem piszkálta maradt a frissített de minden mást törölt. Utána már nekem is úgy működött mint másnál.
Amik "áruházon" keresztül frissülnek azokra természetesen ott jött megint a frissítés...
Ja és a castra jött frissítések is törölhetö visssza felé. Csak nekem azt magába törölni\ vissza rakni pld. nem volt elég.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz bounty123 #290 üzenetére
Remélem jelenik még meg jópár Android TV-s kütyü,mert akkor lesz több app is.
Nekem jobban bejön az Apple TV-s tvOS,főleg hogy szifonnal elég jól együtt működik,nem mellesleg a távja is jobb,csak mivel az médialejátszónak elég korlátozottan alkalmas,így az kiesett nálam.Apropó!
Valaki rootolta már?Sixaxis miatt érdekelne.
Tudnék olcsón PS kontrollert,aztán ugyebár ahhoz meg root kell.
Vagy olvastam olyat hogy a Xbox kontrollere a pc-s adapterrel is faszán működik.
Ipega kontrollert nem akarok kínából,a Xiaomié még mondjuk tetszik,de gyorsabb és egyszerűbb itthon Xbox vagy PS kontrollert szerezni,na meg ugye csak strapabíróbbak.
Valakinek tapasztalatai ezzekkel kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Androidos fejegységek
- DIGI kábel TV
- Horgász topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Path of Exile 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Windows 10
- További aktív témák...
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok