Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
<Adamsky> #8806 üzenetére
Mitől lennék szerencsés? Ha nálam elindul (most próbáltam ki fél perce újra, hátha valami hiba lesz) és szépen elindul, akkor másnál is. Valami szoftveres hiba lehet a ludas, érdemes ilyenkor egy FR-t csinálni, megnézni a router beállítást, stb. Nálam egy mai világban gyenge internet van (30 Mbit/s, réz kébelen! (szolgáltató váltás lesz hamarosan optikaira)) AX6-os routerrel, rengeteg okoseszközzel (Sonoff okosotthon cuccok) és WiFin kapcsolódva, nem kábelen a Boxhoz. Szóval nem a legideálisabbak a körülmények (ennél csak jobb internet van, valakinél nincs ennyi interferenciát okozó cucc stb.) és mégis működik. Telefonon már több tényező lehetne, ami hibát okoz.
Hardveres hibát élből kizárnám, ha minden más működik.
-
Peace
nagyúr
válasz
<Adamsky> #8806 üzenetére
Fenomenális lenne, ha túlmelegedne.....
Meg ugye mindig kikapcsol magától a kis kütyü vagy legalábbis alvó módba teszi magát, amikor a tv éjjel időzítőre kikapcsol. Aztán múltkor csodálkoztunk a nagy tv-n, hogy miért írja megnézettnek a Jóbarátok több szezonját. Este bekapcsoltuk a hálóban a kis tv-t, amin a BOX van és ott nyomatta a Jóbarátokat megállás nélkül előző este óta, nem kapcsolta le magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- 250db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest