- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Moritz #10607 üzenetére
Lehet nem az android a fő vonal náluk, multiplatform a kodi. A zártabb rendszereknél lehet gond, hogy hová mentse az adatokat, ahonnan ki lehet könnyen másolni.
Nekem egyébként az volt a benyomásom, hogy a kodit futtató eszköz mellé általában érdemes nas is, ahol a fájlokat tárolja. mintha be is lehetne állítani, hogy oda generálja a fájljait, esetleg a backupot is lehet oda tudná menteni, ha nem a készülékre próálják.Meg persze lehet több hasonló oldaluk és nem mindenütt van karbantartva, hogyan ajánlják, de valsz a kimásolás lehet a javasolt megoldás is [link]
Egyébként is praktikus tudni, hogyan lehet elérni a fájlokat, mert anélkül még egy képernyőmentést sem nagyon lehet egyszerűen kimásolni.
-
Moritz
csendes tag
válasz
azbest #10603 üzenetére
ezt, és ezt a javaslatot összegyúrva sikerült megoldani, köszi azbest, köszi <Adamsky>
Hangsúlyozom, ez a box legálisan, boltban vásárolt, tévére kötött, tévézéshez használt és nem root-olt esztköz.Amúgy nem értem, hogy egy közkedvelt és sikeres Android programnak (kodi) miért nem lehet meoldani a biztonsági mentését, miért kell hozzá alap, vagy középfokú programozói ismeret?
-
ZED58
tag
válasz
Moritz #10601 üzenetére
Szia
Nálam működik a Backup, igaz nálam synology ftp-n van a média is és a Backup mentési helye is. A sorozatok és filmek mappán kívül csináltam egy mentés könyvtárat amihez írási jogot is adtam a kodis felhasználónak. (a médiát csak olvashatja)
Símán ír-olvas a 3 db 1 gen, a 2 gen is.(meg a Strong Leap S3 , a Xiaomi TV és a Telekomos set-top box)
Az ország 6 pontján plusz 1 külföldön elhelyezett eszközöknél nagyobb frissítés, tárhelybővítés esetén az általam készített Backup, a többi gépen futtatva, teljesen friss állapotba hozza a Kodikat (addonok, beállítások, skin, advancedsettings.xml, komplett médiatár, stb)
Tudom, hogy ez az alap problémát megkerüli csak és nem megoldja... -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Moritz #10601 üzenetére
Én ezzel a módszerrel próbálkoznék ...
#10604 achon
Ezt te próbáltad? Millió helyen látom ezt így leírva, hogy működik, de a gyakorlat nem ezt mutatja. Igaz évekkel ezelőtt, de én próbálkoztam vele, és valamit biztos átvitt, de nem mindent, ill. voltak dolgok, amiket a futó Kodi alatt nem volt képes update-elni (érthető módon). Szóval nagyon nem az lett az eredmény, hogy tök ugyanúgy indult az új Kodi, mint a régi.
Legközelebb, ha ezzel kell vacakoljak, én tuti ezt fogom megpróbálni, hogy a teljes Kodi settings mappát áthelyezem egy olyan helyre, ahol könnyen elérhető (írható / olvasható, menthető). -
azbest
félisten
válasz
Moritz #10601 üzenetére
az újabb fajta boxot nem próbáltam, de a régin úgy emlékszem, hogy az android developer mód aktiválással, pécéről adb progival szépen ki lehetett menteni fájlokat. Most nem tudom van-e grafikus felületes progi, amivel egyszerűbb nem informatikusoknak is ez
Nem próbáltam, de lehet ez olyan [link] -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Moritz #10601 üzenetére
Ez (sokkal) inkább Kodi-s kérdés. Inkább (ill. ott is) próbálkozz a topic-jában, hátha ... Egyszer nagyon régen egyébként én is próbálkoztam hasonlóval, de annyira zárt (igen, sajnos az) az Android, hogy X idő elteltével egyszerűen arra jutottam, hogy ennyi idő alatt már akár fel is konfigurálhattam volna az új Kodi-t.
A Mi Box eleve nehezített pálya, mert ugye van a kis belső tár (tudom valakinek ez is mindenre elég ...), és az írhatatlan külső (volt ugye olyan firmware verzió a gen. 1-en, ahol még nem volt letiltva a pendrive-ra / HDD-re írás ...).
-
Moritz
csendes tag
Sziasztok!
Van egy XIAOMI Box S 2nd Generation TV Box 8 GB boxom, amit szeretnék újra húzni, de a raja lévő kodi beállításait szeretném először lementeni. Próbálkoztam úgy, hogy az Android/data/org.xbmc.kodi könyvtárat kimásolom (kodi.wiki ajánlása alapján), de ez a könyvtár nem látható (X-Plore File Manager, File Manager, FX File Explorer, RS-File Manager). Próbálkoztam az Add-on:Backup program segítségével (kodi.wiki ajánlása alapján), de ez a program hibával állt meg (Make sure the selected folder is writable and that the new folder name is valid). Ezt írja, amikor a belső vagy egy külső (FAT32, NTFS) meghajtóra próbálok menteni. Próbáltam a Dropbox-ra is menteni. Ez elindul, de a nagy semmit (najó 2 képet) mentette le a Dropboxra. Próbáltam a kodi profilmappájába is, több helyre a másolatot elkészíteni, de azt meg utána nem találtam, amikor a gépből ki akartam szedni. Mintha valami védett mappába készítette volna el a másolatot, amit utána már nem láthatok.
Van ötletetek, hogy hogyan tudnám elmenteni a beállításaimat? Valaki mentette már el a kodi beállításait, amivel utána sikeresen vissza is állította a kodi-ját?
Köszönöm előre is
XIAOMI Box S 2nd Generation TV Box 8 GB
MiTV-AFKR0
Kodi 21.2.0
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest