Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- body007: Egy motorfelújítás története
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
válasz
#77081088 #1367 üzenetére
Amiben ez jobb, az a kamera, és szerintem az anyagminőség. (A note-ok eléggé bádoglemez fílinggel bírnak, és puhábbak is, mint ez, szerintem sérülékenyebbek, legalábbis ha a régi Redmi Note 3-at nézem, akkor tuti, de szerintem a 4 se masszívabb.) Persze tok+üvegfólia csodákra képes, igaz, hogy mivel a Note vastagabb, tokban még vastagabb lesz. Valahol annak a plusz aksinak lennie kell.) Amiben az jobb, az az aksi. Amúgy nagy különbség nincs, ha eltekintünk a miui vs One rendszertől.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.
- Hobby rádiós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- Revolut
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest