Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonhetedik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- body007: Egy motorfelújítás története
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
válasz
#77081088 #1367 üzenetére
Amiben ez jobb, az a kamera, és szerintem az anyagminőség. (A note-ok eléggé bádoglemez fílinggel bírnak, és puhábbak is, mint ez, szerintem sérülékenyebbek, legalábbis ha a régi Redmi Note 3-at nézem, akkor tuti, de szerintem a 4 se masszívabb.) Persze tok+üvegfólia csodákra képes, igaz, hogy mivel a Note vastagabb, tokban még vastagabb lesz. Valahol annak a plusz aksinak lennie kell.) Amiben az jobb, az az aksi. Amúgy nagy különbség nincs, ha eltekintünk a miui vs One rendszertől.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.
- EAFC 25
- Speciális kamerával érkezik a Z Fold7
- Windows 10
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciókamerák
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Milyen SSD-t vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Stabil pályára állt az Android 16
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest