Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
rzoli
senior tag
válasz
Mákdaráló #15432 üzenetére
Így nem fog menni, ezek mindegyike önmagában is akadályozza a frissítést.
Megoldás lehet, ha MiFlash-sal visszateszed a gyárit az eltünteti ezeket és le is zárja, itt egy leírás.
Az elérési útvonalban, pl az első kép, pirossal keretezve NEM lehet szóköz!
-
-
bepken
veterán
válasz
Mákdaráló #8734 üzenetére
a tele lencsét kizárólag a gyári kamera app tudja használni jelenleg, én legalábbis nem tudok alternatíváról. gyári kamera szerintem is jobb képet csinál portré módban (ha csak magát a mélységélesség effektet nézzük), bár kevés fénynél már nem is nagyon akar működni ugye. GCam vakut is tud használni, bár ez valóban ritkán néz ki elfogadhatóan egy portré fotónál.
ami jópofa és nagyon szertetem a GCam-ben, az a selfie portrait. bár túl sok selfe képet nem készítek amúgy, de jó hogy van
bár ez se mindig tökéletes, sőt...sokszor lerí róla, hogy csak effekt...de lehet egész korrekt képeket lőni.
-
válasz
Mákdaráló #8504 üzenetére
Én számítottam arra hogy milyen lesz az A1 kamerája,de nem is vártam sokkal többet.
Ugye csak egy középkategóriás teló,plusz a Xiaomi amúgyse túl erős egyelőre kamerában.
Viszont én elégedett vagyok a kamera teljesítményével amióta felbűvöltem a Google Camerat,teljesen vállalható képeket tudok vele lőni,legalábbis amire nekem kell,arra kielégítő a tudása.
Persze lehetne jobb is,de így se rossz.Ha jobb kamerát akarnék akkor jobban zsebbe nyúlnék,de ez nekem az esetek nagyrészében elég.
Minden másban viszont tökéletes számomra az A1.
Csak egy NFC-t tudnék még viselni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EAFC 25
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest