Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
darvinya #21744 üzenetére
aha... ha ez az állítás valóban igaz,azt mivel magyarázod ami nálam volt? Mikor feltettem az Android PR1-et kipróbálni,elötte a gyárin ment minden appom jól gond nélkül, android pr1-en ment minden appom, visszaraktam a gyári romot ami pr1 elött rajta volt,zártam a bootloadert... utána recoveryből fr...3appra azt írta a play áruház hogy nem kompatibilis ezzel az eszközverzióval,hitman sniper,instagram meg még valamelyik app... ugyan ez a 3 app az eset elött még gond nélkül ment... külső forrásból telepítve működtek ugyan, de play-en keresztül nem... 2szer kellett visszaflashelnem ugyan azt a gyári rendszert mire jó lett... utána egyszer sem fordult elő... ha csak 1 app lett volna azt mondanám hogy igazad lehet, de kapásból 3appnál rendkívül kicsi szinte esélytelen az hogy ilyen szituáció előforduljon mint amit leírtál... de szerencsére nálam csak sw hiba volt... az hogy aex-re miért lehet feltenni, gyárira meg miért nem,kideríthető könnyen... a másik, le kell tölteni playről a telepítőt és fájlkezelőből kell telepíteni... ha a valóban inkopatibilis a hardver, akkor azt induláskor kiírja... nekem a Fortine kiírta mondjuk anno mikor próbáltam...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Everest / AIDA64 topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest