Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
válasz
Fr@nkieWilde #8061 üzenetére
Nekem fb-n volt olyan hogy 3centis fekete négyzet takarta ki az alsó sávot... meg még a decemberi oreonál az egyik játéknál voltak fura "gpu hibák" (ez jobban hasonlít az általad írtra, csak nekem színesek voltak).
Majd frissítésekkel orvosolják...
Ha nagyon zavar, vissza tudsz állni egy olyan verzióra, ahol működött rendesen.... esetleg gyári visszaállítással tesztelheted, jobb-e.DarkChild:
Nekem csupa bug lett. Nem tudtam pl. képet küldeni. Nem mindig frissített automatikusan, és volt hogy 10-15 percig várakoztatta a kimenő levelek küldését. Gyári beállítások megoldotta.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest