Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rowon: AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Egyikkel sem, csak az általános minőségre értettem és a jobb szervizre. Párom most Huawei P Smart 2018-at használ és általános minőségre jobb az A1-nél, kamerája sokkal jobb szoftveresen meg sajnos ott az EMUI. Előtte neki Redmi 5 volt, csak az akksija behalt 1 év után a kijelzője meg besárgult egy foltban. Ezért lett neki is idén tavasszal csere. Természetesen itthon 1 év gari van a Xiaomikra így a ganciális szervíz nem volt opció. Ahogy az én A1-emre is. Ha lenne rá gari vissza is küldeném.
Ha venni kell akkor maradok az Android One vonalon így Nokia és a Motorola marad. Lábrázást kapok az EMUI-tól és a Huawei is csak azért lett példának említve, mert ők "házon belül" a konkurensek és az A szérián kívül a Xiaomi is a MIUI-t használja, ami egy kutya az EMUI-val.
A leírt hibáról meg annyit, hogy mindent próbáltam, a netet is feltúrtam, és írt A1-gyel kapcsolatban valaki ugyanilyen hibát. Ahogy írtam szűz rendszeren is produkálta a hibát! A ne zavarj módban amúgy is engedélyezve volt a média hang, így használtam majd másfél évig. Azaz ne zavarj módban volt mégis adott ki hangot.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.
- Kriptovaluták és az adózás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Politika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 3D nyomtatás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házimozi haladó szinten
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest