Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
Lassan két hete használom a telefont úgy, hogy a munkahelyi kontaktok esetében egyesével
beállítottam, hogy a céges simről hívja, emellett a rendszerben beállítottam, hogy hanghívásra a saját simem legyen az alapértelmezett, és ez az egész tök jól működik! Bárkit bárhonnan (híváslista vagy névjegyek) hívok, nem kell simet választanom, nem tudom véletlenül a saját számomról felhívni a kollégát (hogy aztán elmentse a privát számomat és a nyaralásom kellős közepén hívjon azon, mert a cégesen már napok óta nem ér el hiszen az ki van kapcsolva, míg nyaralok - true story
).
Kíváncsi vagyok, mikor kúszik át ez a fícsör a stabil romba, végre egy igazán hasznos új funkcióA 20.6.11 verzió leglátványosabb újdonsága a háromféle töltési képernyő, a wave a kedvencem
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lehet-e százezer forintért kvázi-csúcskészüléket letenni csupa kijelzővel, négy kamerával, rengeteg funkcióval és korrekt mérettel? A Xiaomi megpróbálja.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Windows 10
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest