Hirdetés
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
válasz
ShadowLac #2489 üzenetére
2 opció van:
- tiltsd le a Google appot
- kapcsold ki a navigációs gombokat, és állj át (a PIE óta kizárólagos*) gesztusvezérlésre.Én azonnal átálltam, 1-2 napig kínlódtam vele, azóta viszont imádom. Régóta nem szerettem ezt a képernyőből elvesz a navigációs rész dolgot, és egyre kevesebb "hardveres" megoldás volt - ahol nem a képernyő része a vissza/menü/taskváltó, hanem érintésérzékeny gombok voltak -, most ez a gesztus vezérlés szerintem nagyon jó. És bekapcsolható hozzá a "lebegő labda" névre keresztelt 5 funkciós "gomb" is, ami szintén nagyon jó.
* = Igen, tudom hogy a gyárilag nem PIE rendszerrel szállított telefonoknál ez még opcionális lehetőség, így a MI 8 esetében is még állítható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Realme 14 Pro Plus 512/12GB Gray
- Új Doogee Note 59 Pro Plus 512/12GB Black 2év garancia!
- IPHONE 17 PRO NARANCS 256GB, 3 év garanciával, bontott,aktiválatlan, űzletből, beszámitás lehetséges
- iPhone 15 256GB Black eladó
- Karcmentes Független Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium 96% ! 3Hó Jótállás
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest