Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
válasz
cheerokko06t
üzenetére
Nézőpont kérdése az egész, hogy kinek mi egyszerűbb, valamint hogy délutáni indulásra kell e értesítés. Én nem dolgozom ilyen munkarendben, sőt kb. akkor dolgozom amikor "akarok" (értsd kb. látástól mikulásig), de én is mindent beidőzítek mert máskülönben elfelejtem. Nem azért mert hülye vagyok, hanem mert másra koncentrálok, és az amúgy is terhelt agyam ilyen piszlicsáré dolgok miatt nem foglalkoztatom. Sokszor inni is elfelejtek ha a feleségem nem szól.
Szóval mások vagyunk, neki app kell ahhoz amihez neked nem, ő szereti egyszer beállítani és csak akkor kikapcsolni ha eltérés van, te meg szeretsz olyan dolgokat is észben tartani hogy menni kell melóba, vagy be kell állítani az ébresztőt. A lényeg, hogy egy app használatát nem a rendszernek kellene önkényesen beszabályoznia, és ebben (is) a MIUI nagyon korlátozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 Infinite Black 16/512 GB EU Alza számla
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 12/256GB Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 16e 128GB Fehér Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- IPhone 15 Pro Max !! 512 GB !! Natur Titan
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest