Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackmoto
senior tag
válasz
attiati #20004 üzenetére
Kihangosításkor az alsó hangszóró szól, nem a felső "ordít". Nem amiatt lett halk. A szoftver egy rakás sza...
Ezzel a túl halk híváshangerővel szenvedek legalább a MIUI 12 óta. Most is az utolsó 11.0.8.0-ás Xiaomi.eu van fent, de ez meg két éves szoftver.
Érdekes,mindenféle takarítgatás nélkül egy PixelExperience Plus rommal jóval hangosabb a hívás. Csak annak a ROM-nak is van valami nyűgje, mindegy melyik verziót próbálom. A legutolsó 10-es túl régi, a legutolsó 11-esben a hang nekem szaggat a bluetooth hangszórómmal. A legfrissebb 12-es meg még nincs Plus változatban, és röcög a felület itt-ott. Firefox pl. katasztrófa.A féktisztítót semmiképp nem használnám. Én ragasztószalaggal és éppen csak nedves fogkefével próbáltam kiszedetni a szöszt, több kevesebb sikerrel.
Az akksit én is nohon-ra cseréltem most március elsején, és rögtön újkori akksiidőket produkál.
Sajnos annyira elszálltak az árak, hogy egyszerűen nem találok utódot neki. Eddig minden telefont egy éves korában cseréltem, annak az eladási árát visszaforgatva a következőbe. Ennek egy éve nincs alternatívája, illetve az érte kapható összeg is vicc.
Mindkét kezem mutatóujjának tenyér felőli ízülete fáj. Zsebből kivenni is fáj a telefont. Átfogni keresztben szintén, és sajnos nem tudok rászokni a kétkezes használatra. Így egyre erőteljesebben gondolkodom az új iPhone SE-n. Sose volt iPhone-om. Azon buknék a legkevessebbet, ha netán nem jön be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mobil flották
- LEGO klub
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest