- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
hdtomi #19272 üzenetére
"Ha jó a kapcsolat Bluetooth ikon kis nyilakkal egészül ki a telefonon," -
ez így szerintem nem igaz, egy okos karkötő/óránál/mérlegnél se mutat semmit a telefon a notifyn, se bluetooth menüben, hogy csatlakoztatva van, ellenben a MiFit, Amazfit, MiHome kezeli a háttérben folyamatosan az adott eszközt (kivéve a mérleget, mert az csak addig aktív, amíg be van kapcsolva).
A többi eszköz esetében viszont fogja írni a bluetooth menüben is az adott eszközt, amivel párosítottad (hangszóró, fülhallgató, gamepad stb), megjelenik az adott ikon is némely esetben, hogy mi lett csatlakoztatva. Teljesen eszközfüggő, hogy mit mutat, de ha jól van beállítva a MIUI-MiFit közötti dolog, akkor jól kellene működnie.Nekem ilyen szempontból mindig a MiFit volt a baj, még jól belőve is simán el volt cseszve a MiFit, megy klasszul sokáig, xy frissítés és lecsatlakozgat, utána 2-3 frissítés múlva megint stabil (pedig kapásból a telefonra gondolnánk, hogy az dobja el a jelet).
(#19275) Knife.McL : szerintem az óra az általában folyamatos mindenkinél. A felváltva a többi inkább, amikor használod akkor bekapcsolod és párosítja az xy bt eszközt, kikapcsolod lekapcsol, de az óra az mindig megy így is, úgy is. Azért nem kell a kifejezéseken lovagolni ennyire (nembeszólás nyugi
)
Úgyhogy, ha mindenkinek a Mi Fit a baja, érdemes lehet az Amazfit app-al is tenni egy próbát, ha támogatja az eszköz (Mi Band 5 ment egy darabig biztosra azzal is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro Max aramid hátlap tok - overture
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 2026.03.11.-ig Garancia
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest