Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
válasz
hallerlaller #81 üzenetére
Nincs már nagy különbség árban sem, akkor meg minek 4G-t venni.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #50 üzenetére
Van h elmegy a kábelnet, gondolom szerelik vagy mi, olyankor magammal osztom meg a netet a laptopra. Ez már elég sokszor előfordult.
-
pusszycat
nagyúr
Mire jó? Net megosztás. Akár több eszközön. Akár több személyel. Örüljön mindenki.
Meg ha nem kell a kakaó ugyis visszaál 4G-re. Ha jól tudom.
-
pusszycat
nagyúr
Nekem Mi 10T van. Én most úgy érzem megvárom a MI 12 szériát és abból szemezgetek.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
supershape #21 üzenetére
Hogy nem érted? Always 10 sec. Mindig 10 másodperc.
-
pusszycat
nagyúr
A Lite-nak dukál a 33 W töltő, ennek meg csak 27 W. Ezt meg hogy gombolták?
U.I. Ez igy elég csirke.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha az olvasó nem tudja követni a Xiaomi kínálatát, akkor ne érezze magát kellemetlenül, mi sem tudjuk. De a Mi 11i mégis kiemelkedik egy-két dologgal a halomból.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest