Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
Bezony... Sokak beszélnek itt a nehézkes külföldi gariztatásról... Amikor itthon se ép rózsás a helyzet.
Én személy szerint szívtam már Sony, Samsung(telefon és egyéb eszköz), iPhone(T-mobile), Panasonic, AEG, szervizekkel is!
Olyan "szervízekről", vagyis olyan gyártókról akiknek nincs is idehaza kirendelt, vagy parner szervíze. Pl Acer és társai. ne is beszéljünkPostázgattam én már hetekig laptopot európa 3 szegletébe.
" te "nem kell izgulni, az nem lehet, hogy valamivel gond lesz, ez egy tökéletes világ" hozzáállásod az, ami, mondjuk úgy, fura."
Ezt meg nem tudom, honnan vette az úriember de nem írtam semmi ilyet xD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Monitor hiba topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest