Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló

ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
válasz
sirály69
üzenetére
A ROM fájlban, ill. a telefonon is megtalálható minden hasonló fájl. Amit keresel, valószínű itt lesz:
\system\media\audio\notifications\
... a ROM zipben és a telefonon is.(#12991) mizoli: a v6 szerintem alapvetően baromi jó. Tetszik a felület, az alapkoncepció, amivel továbbvitték a szintén remek v5 rendszert. Ami nem tetszik: teljesen fölösleges fícsörökre koncentrálnak ahelyett, hogy gatyába ráznák az UI sebességét és az akksiidőt. (Bár utóbbi annyira nem rossz, a minap Lite ROM-mal kis híján 7 óra kijelzőidőt értem el.)
-
válasz
sirály69
üzenetére
Izé, ha jól néztem a videókat, akkor v6-on nem így kell majd felvenni a hívásokat, szóval én lehet várnék azzal a vásárlással..

Mi4-ben van ilyen mágneses cucc, legalábbis ami tokot vettem hozzá, azzal feloldja a képernyőt ha kinyitom, és lezárja ha becsukom(nem, nem a közelségérzékelő), szóval elképzelhető, hogy ehhez majd lesz ablakos cucc(enyém sima flip tok, ablak nélkül). Egyelőre még csak olyan van, mint Mi2/Mi3-hoz.
Azt esetleg nem tudja valaki, hogy a bemutatókor hangoztatott különböző hátlapokat(Mi4-hez) hol lehet beszerezni? Olyat még nem találok..
bozarjoska:
Honnan van meg a v6? Nem lelem..Sorry, hogy ide pofátlankodok Mi4-el, de annak még nincs topik..
-
Baggins86
aktív tag
válasz
sirály69
üzenetére
Igen, ilyet vettem!
Azt hittem, hogy olyan elven fog működni, mint az S4 mininél, hogy van benne egy mágnes és a megfelelő tokkal a felső ablakos részben mutatja az órát, havásnál meg aktiválódik az alsó sáv. Ettől eltekintve egész használható, látod ki hív fel tudod venni, elutasítani, beszélni úgy, hogy ki sem kell nyitnod a tokot.
-
zolikaDB
veterán
válasz
sirály69
üzenetére
Mondjuk en irtam rola egy monologot. De. Kva jo. Sokkal jobb, mint bmilyen foliam valaha. Zaggom is volt...
Tapintas f@sza, ahogy virkir mondja, polodon vegighuzod es tiszta, tokeletesen atlatszo. Nekem jol felment, a hozzaadott nedves torlovel attoroltem, utana a ragacsos matrica, majd fel a tempered glass. Ha ket zaggot adnanak aranyba keretezve, akkor sem kene. Ja, a nedves torlo egesz mas, mint a szemuvegpucolo, pedig abbol is probaltam sokat.
Ja. Ha a foliat attoroltem regen szemuvegtorlovel, h ne legyen zsiros, ertelemszeruen tologatta a finom port rajta, bele a mikrokarcokba, es utana par oraig nagyon sz.r volt a kijelzot tapogatni. Na itt ilyen nincs. Bkinek melegen ajanlom. -
virkir
veterán
válasz
sirály69
üzenetére
Felrakni könnyű.
Jól felrakni nem annyira, nekem sikerült valahogy egy foltot varázsolni alá.
Könnyen tisztítható és nagyon jó a tapintás érzete.
Szerintem érdemes mert egy minőségi fóliát sem kapsz meg olcsóbban és egy ilyen kategóriájú készülékre azért már illik valami védelmet rakni szvsz. -
djula
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Villanyszerelés
- Programozási versenyek
- OTP Bank topic
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD 620 Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

nem mintha amit te néztél az nem minimum dupla áron lenne.