- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
válasz
Tomi_Ohl #24908 üzenetére
Jah ertem.
Azt irtak QQ csoportban, hogy a holnapi Alpha mar tartalmazni fogja a Global nyelveket. Allitolag a silanyabb forditasokat toroltek a Crowdin oldalrol, a mienk pedig meg megvan
Ez azt is jeneltheti, hogy ami maradt, az kerul be
(remelem)
Amugy ujra 96%-on all a forditas, megint belelendult a nep
(ez mar MIUI8-as)
(#24910) Fejvadi
Ha a datat torlod, az lenyegeben olyan mint a factory reset. Minden beallitas eltunik, iletve a telepitett appok is.
Ha torlod a systemet, akkor meg az internal storage-et elered, tehat a telepito zip megmarad. Ez miatt amugy nem kell izgulnod (gondolom attol tartasz, veletlenul letorlod a ROM zip-het es ott maradsz minden nelkul) mivel TWRP-alul ugyanugy fel lehet csatolni az internal storage-et, mint egy pendrive-ot
Igen, a csuszka elhuzasa lenyegeben factory reset (wipe data+cache)
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Tomi_Ohl #24908 üzenetére
A Wipe része érdekelne. Pontosan melyik mit töröl ha én jelölöm ki.
Mi van ha csak a data van kipipálva. Akkor minden beállítás törlődik és kitörli azokat az app.-okat is amiket telepítettem? Ha a systemet pipálom csak be, akkor a Mi Logóig indul, de a gyökérben megmarad a ROM telepítő zip.? Ha nem lépek kézi módba csak elhúzom a csúszkát, akkor az ugyan az mint a gyári beállítások visszaállítása? Nem találtam meg a Miuihu tiszta telepítés leírást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest