Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Xiaomi MI-3 téma összefoglaló

ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20769) heidricha válasza laci laci (#20767) üzenetére


heidricha
senior tag

Ez az RR a final-LP, vagy valamelyik M változat?

Az "M" Cynogenmod (13) is iszonyat lassan tölt. A 12.1-gyel nem volt ilyen gond, és az Ivan féle verziókkal sem. A lassúság egy dolog, nagyobb baj, hogy néha nem is tölt.

Autóban navi közben fogyaszt, ma reggelre tegnap este óta 83%-ra sikerült felmennie, ott meg is állt.

Egyelőre vissza is tértem az Ivan féle 2016.1.1 változathoz, pedig a CM jobb lenne, ha a töltést, és az erős melegedést megoldanák (utóbbi nem mindenkinél jelentkezik, de nálam sajnos megvan).

Ivan-hoz képes előny:

- GPS tökéletes, még a vétel is jobb, amit nem is értek. Nem akadozik, nem dobál. A melóhelyen az asztalomnál 5 holddal van pozícióm, ilyet ez a készülék más rom-mal még nem mutatott.
- A Snapdragon kamera sem rossz, tud pár trükköt, amit csak a MIUI kamera tudott eddig, pl. rendes nagy sebességű kamera. Elvileg 120 fps 720p-n, mérni nem mértem, de jó eredményt ad. Kezelésre nagyon gyors.
- UV képes kernel. Játszottam vele kicsit, elsőre azt hittem, hogy kicsi UV is instabillá teszi, de kiderült, hogy amúgy is instabil lett valamiért, az UV nem oszt nem szoroz. Mármint abban a mértékben, amiben próbáltam (max -50mV) - végülis ez nem egy nagy előny, ha jobban belegondolok :)
- Nem kell az első "home" érintést megismételni (ezt sem olvastam sehol, hogy másnál gond lenne - nálam is csak az Ivan-nal van)

Ivan ellenben
- stabilabb (CM, ha MPdecision engedve van, elég gyakran lehúzza a CPU számot/órajelet a használhatatlanságig. nekem fagyásom is volt nem is egy, de sokat kísérleteztem a kernel beállításaival)
- nem melegszik (nem jobban, mint a MIUI) - ezért kísérleteztem a CM kernellel, mert az viszont igen
- Van gyorstöltés, navi közben is simán tempósan tölt (2.4A-es töltőről)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.